• Beyoncé a anunțat un nou album și a lansat două single-uri duminică.
  • „Act II” va fi lansat pe 29 martie.
  • Beyoncé și-a încheiat turneul „Renaissance World Tour” în luna octombrie.

Beyoncé a anunțat un nou album și a lansat două single-uri duminică, în timpul unei reclame pentru Verizon la Super Bowl, scrie NBC News. „Act II” va fi lansat pe 29 martie, a anunțat Beyoncé într-un teaser video despre album postat pe contul ei de Instagram.

Ea a lansat două noi single-uri, „Texas Holdem” și „16 Carriages”, pe Tidal. Este de așteptat ca ea să lanseze single-urile pe alte servicii de streaming după Super Bowl.

Fanii ei – cunoscuți în mod colectiv sub numele de Bey Hive – au așteptat o continuare a albumului ei „Renaissance”, premiat cu Grammy în 2022. „Renaissance” a fost promovat ca „Actul I” al unui proiect în trei părți. Dar Beyoncé nu dăduse niciun indiciu cu privire la momentul în care fanii ar trebui să se aștepte la cea de-a doua parte – până acum.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Renaissance” a fost un album de inspirație house și disco, dar se pare că cel de-al doilea album va avea o înclinație mai mult spre country. Într-o postare pe Instagram, Beyoncé a împărtășit un fragment de muzică cu diverse referințe la jocul de cărți Texas hold ‘em.

Beyoncé și-a încheiat turneul „Renaissance World Tour” în luna octombrie. Filmul pentru acest turneu a fost lansat în cinematografe în decembrie. Reprezentanții Parkwood Entertainment, casa de discuri a lui Beyoncé, pe care aceasta a fondat-o, nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Citește și: