• Nikki Haley a cerut protecție din partea Serviciului Secret al SUA din cauza amenințărilor cu care se confruntă.
  • În ultimele luni au fost raportate două incidente de tip „swatting” la locuința lui Haley din Carolina de Sud, dintre care unul a avut loc în timp ce părinții ei se aflau acolo.
  • Haley este singurul candidat republican rămas în competiție cu fostul președinte Donald Trump pentru nominalizarea partidului.

Nikki Haley a cerut protecție din partea Serviciului Secret al SUA din cauza amenințărilor cu care se confruntă, fiind singurul candidat republican rămas în competiție cu fostul președinte Donald Trump pentru nominalizarea partidului, a confirmat pentru CNN purtătorul de cuvânt al campaniei lui Haley.

În ultimele luni au fost raportate două incidente de tip „swatting” la locuința lui Haley din Carolina de Sud, dintre care unul a avut loc în timp ce părinții ei se aflau acolo.

Haley a fost întrebată recent despre o prezență sporită a securității la evenimentele sale, declarând reporterilor din Columbia, Carolina de Sud, săptămâna trecută, că „atunci când faci așa ceva, primești amenințări”.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și