• Vineri, influencerul TikTok gratefulboynuee a postat o interacțiune cu Censori, în care aceasta a confirmat că s-a căsătorit.
  • În clipul de 26 de secunde apare doar Censori, în timp ce gratefulboynuee îi pune întrebări despre ziua ei.
  • Mai târziu, în scurta lor conversație, TikToker-ul întreabă: Ce faci? Poți să-mi dai numărul tău de telefon?”, la care Censori răspunde: Sunt căsătorită!”.

Bianca Censori, partenera lui Kanye West, a confirmat că este căsătorită” într-un nou videoclip. Censori, un designer de arhitectură, are o legătură romantică cu rapperul și creatorul de modă încă din ianuarie, la două luni după ce s-a finalizat divorțul acestuia de Kim Kardashian, scrie The Independent.

Ea este creditată ca designer șef pentru Yeezy, brandul de modă al lui West. Se zvonește că Censori, în vârstă de 27 de ani, s-ar fi căsătorit cu West, în vârstă de 45 de ani, la începutul acestui an, în cadrul unei ceremonii fără obligații legale. Cuplul a fost văzut recent ținându-se de mână în California.

Vineri, influencerul TikTok gratefulboynuee a postat o interacțiune cu Censori, în care aceasta a confirmat că s-a căsătorit. În clipul de 26 de secunde apare doar Censori, în timp ce gratefulboynuee îi pune întrebări despre ziua ei.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Mai târziu, în scurta lor conversație, TikToker-ul întreabă: Ce faci? Poți să-mi dai numărul tău de telefon?”, la care Censori răspunde: Sunt căsătorită!”. Yea Married To Kanye”, se arată în legenda videoclipului.

În comentarii, fanii și-au împărtășit părerile despre această mică incursiune în personalitatea lui Censori. Este uimitoare, are și o energie bună, îmi place deja”, a remarcat un urmăritor, în timp ce un altul a adăugat: Mi se pare atât de adorabilă, drăguță și nervoasă!”.

Un alt fan a scris: Nu mi-am imaginat că personalitatea ei este atât de drăguță și extrovertită și autentică lol”. La începutul acestei săptămâni, Censori și-a șocat fanii după ce a purtat o ținută extravagantă pentru brandul de modă, Mowalola. Ținuta, creată de fosta angajată Yeezy, Mowalola Ogunlesi, o arăta purtând tocuri negre până la coapse și bandă neagră de corp în formă de cruce care îi acoperă posteriorul. Un pătrat de bandă adezivă îi acoperă, de asemenea, sânii.

Citește și: