• Billie Eilish și-a exprimă frustrarea față de critica constantă la adresa alegerilor sale vestimentare.
  • Artista a recunoscut că a încercat să adopte și alte stiluri și a subliniat faptul că femeile pot fi „multifațetate” și că feminitatea nu înseamnă slăbiciune.
  • Încă de la începutul carierei sale, Billie Eilish s-a făcut cunoscută pentru faptul că își ascunde trupul, sub haine largi, pentru a evita criticile publicului, cu privire la corpul său.

Într-un mesaj clar și ferm, cântăreața premiată cu Grammy, Billie Eilish, și-a exprimat frustrarea față de judecățile și critica privind modul său de a se îmbrăca, realtează Entertainment Weekly. Artista și-a exprimat furia față de atacurile pe care le-a suferit de-a lungul carierei sale, mai ales în primii ani, când a fost desconsiderată pentru aspectul său „băiețos”, postând mai multe mesaje la povestea sa de pe Instagram.

La vârsta de 21 de ani, Eilish a scris: „Mi-am petrecut primii 5 ani din cariera mea fiind absolut OBLITERATĂ de voi, proștilor, pentru că am fost băiețoasă și m-am îmbrăcat așa cum am făcut-o și mi s-a spus în mod constant că aș fi mai sexy dacă m-aș purta ca o femeie”. Ea a respins criticiile că s-ar fi schimbat după ce a început să adopte uneori stiluri mai feminine sau potrivite, etichetând astfel acuzațiile ca fiind absurde și demonstrând ipocrizia celor care o judecă.

În mesajul său, artista a subliniat faptul că femeile pot fi multifațetate și că feminitatea nu înseamnă slăbiciune. Ea și-a exprimat dorința de a fi liberă să exploreze diverse stiluri și să se exprime în mod diferit în funcție de momentele și stările sale.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Billie Eilish este cunoscută pentru faptul că își ascunde trupul, sub haine largi, pentru a evita criticile publicului, cu privire la corpul său. Cu toate acestea, recent, artista și-a dorit să exploreze și alte stiluri, ceea ce a generat reacții mixte din partea fanilor și a publicului în general. Ea a creditat nesiguranța corporală ca fiind motivul depresiei sale și sursa de inspirație din spatele alegerilor sale publice în materie de modă. Artista a comentat, de asemenea, această problemă în cântece, precum OverHeated și Not My Responsability.

Citește și: