• „Regatul planetei maimuțelor” este cel mai recent film din franciza cu primate a 20th Century Studios.
  • Regizorul Wes Ball (trilogia „The Maze Runner”) conduce „Kingdom of the Planet of the Apes”, care se pare că va da startul unei noi trilogii de filme.
  • Se estimează că „Kingdom” va avea încasări între 50 și 55 de milioane de dolari în weekendul de lansare.

La box-office, totul este o afacere cu maimuțe. „Regatul planetei maimuțelor”, cel mai recent film din franciza cu primate a 20th Century Studios, va domni peste box office în acest weekend. Până acum, a obținut deja 6,6 milioane de dolari în avanpremiere, conform Variety.

Noul film „Apes” este al patrulea din franciza modernă reboot și primul de la „War for the Planet of the Apes” din 2017. Se estimează că „Kingdom” va avea încasări între 50 și 55 de milioane de dolari în weekendul de lansare, ceea ce este aproximativ în linie cu cele trei intrări anterioare.

Cel de-al doilea film din serie, „Dawn of the Planet of the Apes” din 2014, deține recordul pentru weekendul de deschidere, cu 72 de milioane de dolari (4,1 milioane de dolari în avanpremieră), urmat de „War for the Planet of the Apes”, cu o deschidere de 56,2 milioane de dolari (5 milioane de dolari în avanpremieră) și, în cele din urmă, de rebootul inițial din 2011, „Rise of the Planet of the Apes”, cu o deschidere de 54,8 milioane de dolari (1,3 milioane de dolari în avanpremieră).

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
MANDATUL LUI ZELENSKI EXPIRĂ
MOARTEA LUI RAISI STÂRNEȘTE REACȚII DIVERSE

Regizorul Wes Ball (trilogia „The Maze Runner”) conduce „Kingdom of the Planet of the Apes”, care se pare că va da startul unei noi trilogii de filme. Plasat la 300 de ani după „Războiul pentru planeta maimuțelor”, primatele vorbitoare au pus acum stăpânire deplină pe lume, cu grupuri de oameni primitivi care trăiesc la periferie. Un cimpanzeu eroic pe nume Noa (interpretat de Owen Teague) trebuie să se aventureze în afara clanului său pentru a-și salva familia din ghearele lui Proximus Caesar (Kevin Durand), un conducător despotic în căutare de arme umane. Pe drum, Noa întâlnește o tânără pe nume Mae (Freya Allan, starul din „The Witcher”) care poate fi crucială pentru supraviețuirea oamenilor.

Citește și