• Damon a povestit în cadrul unui interviu despre farsele pe care le-a făcut Brad Pitt lui George Clooney.
  • Clooney s-a dat drept Brad Pitt și a trimis mesaje funny altor actori de la Hollywood.
  • Goerge Clooney a făcut o campanie amuzantă de promovare pentru Matt Damon.

Știi că sunt prieteni buni atunci când își permit să-și facă farse de excepție. George Clooney este cunoscut pentru că face farse memorabile tuturor colegilor săi, fără vreo excepție. Însă, Brad Pitt a decis să facă același lucru pe platourile de filmare ale filmului lor, Ocean’s Twelve, scrie FandomWire.

Sursă: People

Personajul secundar din „Oppenheimer” a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum a fost păcălit de Clooney. În timpul filmărilor pentru „Ocean’s Twelve”, Pitt a trimis o scrisoare echipei italiene de filmare din care făcea parte George. Scrisoarea era semnată cu numele „Domnului Ocean”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Cum l-a păcălit Brad Pitt pe George Clooney

Amintindu-și incidentul, Matt Damon, care a făcut parte din Ocean’s Twelve, a declarat că Pitt a scris o scrisoare pompoasă în italiană echipei de filmare, pretinzând că este George Clooney. După întâmplare, echipa a început să-l ignore pe Clooney pe platourile de filmare.

Clooney, deși furios că a fost păcălit, a trebuit în cele din urmă să admită că Brad Pitt a reușit să-l păcălească și s-a răzbunat pentru toate momentele în care el și ceilalți colegi de platou au fost puși în aceeași situație.

Citește și