• Brad Pitt și-a vândut complexul din Los Feliz pentru suma uriașă de 39 de milioane de dolari, deși anterior a fost listat pentru 45 de milioane de dolari
  • El a cumpărat inițial casa în 1994 pentru 1,7 milioane de dolari de la Elvira, o vedetă de groază.
  • Această decizie vine cu puțin timp înainte de data de 1 aprilie, când va fi introdus noul impozit pe vile” în Los Angeles.

Brad Pitt a decis să se despartă oficial de casa sa din Los Feliz, California, pe care a deținut-o și a remodelat-o timp de aproape trei decenii. Actorul, în vârstă de 59 de ani, a reușit recent să o vândă pentru suma de 39 de milioane de dolari, ceea ce este mult mai mult decât prețul de 1,7 milioane de dolari pe care l-a plătit atunci când a achiziționat proprietatea de la Elvira, celebra icoană a genului horror, în 1994, scrie DailyMail.

Deși proprietatea a fost inițial listată pentru 45 de milioane de dolari în luna ianuarie, motivul pentru care prețul a scăzut nu este clar.

Brad Pitt a locuit împreună cu fosta sa soție Angelina Jolie și cei șase copii ai lor într-o casă, iar ulterior a ocupat-o și independent timp de mulți ani. Actorul din Fight Club” pare să se pregătească să se mute din Los Angeles într-o locuință de 40 de milioane de dolari în micul oraș Carmel din nordul Californiei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Această decizie vine cu puțin timp înainte de data de 1 aprilie, când va fi introdus noul impozit pe vile” în Los Angeles. Se spune că acesta este motivul pentru care numeroase vedete aleg să plece din zona bogată.

Proprietatea dispune de două piscine cu jacuzzi și un iaz mare în partea dreaptă. Are, de asemenea, un cinematograf și un garaj pentru colecția de motociclete a lui Brad Pitt, împreună cu cel puțin patru case de oaspeți, fiecare cu două dormitoare și două băi. Sursele susțin că Brad Pitt deține un portofoliu imobiliar în valoare de 100 de milioane de dolari, care include jumătatea sa din vinăria franceză de 160 de milioane de dolari achiziționată împreună cu fosta soție Angelina Jolie, Chateau Miraval, cumpărată în 2011 și în care au avut loc nunta în 2014.

Citește și: