• Un schimb de replici dure a avut loc în mediul online între Cardi B și soțul acesteia, rapper-ul Offset.
  • Offset o acuză pe soția sa, Cardi B, că „s-a culcat” cu un alt bărbat.
  • „Nu mă poți acuza de toate lucrurile de care știi că ești vinovat”, a spus Cardi.

Un schimb de replici dure a avut loc în mediul online între Cardi B și soțul acesteia, rapper-ul Offset. Acesta o acuză pe Cardi că ar fi înșelat-o ,,cu un alt bărbat”. Cardi B a atacat afirmațiile soțului ei și i-a spus să „nu se mai comporte ca un prost”, scrie Insider.

Luni, Offset a postat un story de pe Instagram, care a fost șters între timp, în care o acuza pe Cardi de infidelitate. Offset s-a căsătorit cu Cardi în 2017 și are împreună cu aceasta doi copii.

El a spus despre soția sa că s-a „culcat” cu un alt bărbat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

După ce a cântat o parte din prima strofă a piesei „I Should Have Cheated” a lui Keyshia Cole, Cardi a spus: „Nu mă poți acuza de toate lucrurile de care știi că ești vinovat”.

La sfârșitul anului 2017, în mediul online au apărut mai multe videoclipuri cu Offset alături de alte femei, ceea ce a dus la o scurtă pauză a cuplului. Cardi le-a spus ascultătorilor să nu-i „acorde atenție” lui Offset.

„Haideți, voi toți. Eu sunt Cardi B”, a spus ea. „Cred că uneori nenorociții uită că eu sunt Cardi B. Eu nu sunt oricine”. „Te rog, băiete, nu te mai comporta ca un prost”, a adăugat ea. „Nu te juca cu mine. Ce naiba! Nu te mai juca. Asta e tot ce am să spun, la naiba”.

La începutul săptămânii trecute, Cardi l-a criticat public pe Brian Szasz, bărbatul care s-a identificat ca fiind fiul vitreg al unuia dintre pasagerii de la bordul submersibilului Titan, pentru că a participat la un concert Blink-182, în timp ce operațiunile de salvare ale celor cinci pasageri erau în plină desfășurare .

Citește și