• Wonka” este un film muzical fantasy din 2023 regizat de Paul King în premieră, la cinema.
  • Spectacolul Mamma Mia este unul dintre cele mai îndrăgite din lume, pe 16 și 17 vine la București.
  • Universul lui Salvador Dali te așteaptă la ARCUB cu peste 170 de lucrări și o experiență VR.

Începem weekend-ul cu cele mai inedite evenimente în Capitală.

Filmul „Wonka” a fost lansat ieri, 15 decembrie în cinematografe și aduce publicului un tânăr Willy Wonka hotărât să schimbe lumea, bucată cu bucată, toate delicioase, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să-l întâlnești pe Willy Wonka, orice este posibil.

Iubitorii de spectacole sunt așteptați la Sala Palatului, muzicalul Mamma Mia, pe 16 și 17 decembrie.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de gen din lume și desemnat „Spectacolul anului 2018” în România – va avea loc in 16 si 17.12.2023, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00.
„Mamma Mia!“, se întoarce astfel în forță după o pauză de doi ani, cu o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de publicul românesc. Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare.

Și te duc la o expoziție unică marca Salvator Dali, una dintre cele mai ample expoziții dedicate artistului catalan din țara noastră, cuprinzând 170 de lucrări, „Universul lui Salvador Dalí” invită privitorii într-o călătorie de neuitat printre operele excentricului artist: sculpturi în mărime naturală, mobilier suprarealist și alte opere de artă special realizate, în a căror compoziție sunt folosite cu ingeniozitate materiale precum sticla, bronzul, aurul și chiar diamantele. Expoziția de la ARCUB – Hanul Gabroveni îi testează vizitatorului percepția asupra realității și depășește limitele raționalului. Călătoria suprarealistă culminează într-o experiență VR unică ce va lăsa o amintire de neuitat asupra memoriei și imaginației fiecărui vizitator.

Citește și