• În luna mai poți vedea pe marile ecrane actori precum Anne Hathaway sau Ryan Gosling.
  • Naționala României lansează un film despre calificarea la Euro 2024 pe 17 mai.
  • „Planeta Maimuțelor” apare pe 10 mai și este în regia lui Wes Ball.

Luna următoare vine cu noi lansări în industria cinematografică, fie că vrei să mergi la cinema sau să-ți urmărești actorii preferați pe platformele de streaming.

Pentru fanii fotbalului, are loc o lansare de film pe 10 mai. Naționala României anunță un film documentar despre parcursul lor de la Euro2024. „Ne-am calificat! România la Euro! România, ăștia suntem! Noiembrie 2023, într-un sat din câmpia maghiară, renasc speranțele! România!”.

Dacă vrei să mergi cu copilul tău la film, ai de unde alege. Desenul animat „IF” apare pe 17 mai. Și „Planeta Maimuțelor” va avea lansarea pe 10 mai. Totodată, Netflix aduce continuarea serialelor sale originale dar și filme consacrate precum „The Matrix”, „Domnul și Doamna Smith” și „Shrek”.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Un film pentru adulți apare pe 2 mai, „The Idea of You”. Anne Hathaway este protagonista și spune că a trebuit să se sărute cu zeci de bărbați până producătorii i-au găsit partenerul ideal în lungmetraj. 

După succesul său în rolul lui Ken, Ryan Gosling revine pe marile ecrane alături de Emily Blunt pentru o comedie. „The Fall Guy” urmărește povestea unui cascador care încearcă să descoasă o teorie a conspirației despre fosta sa iubită.

Citește și