• Sami Miro a decupat o pereche de blugi în mijlocul show-ului Vogue Fashion Fund.
  • La New York Fashion Week, Michael Kors a lansat colecția de primăvară-vară 2024.
  • Kors a făcut o incursiune în trecut, adăugând pe tabloul său de bord imagini cu Jane Birkin în Franța și Jackie Kennedy desculță în Capri.

Valentino lansează colecția Black Tie. Campania o are în prim plan pe modelul Kaia Gerber, într-o abordare punk. Pentru prima sa prezentare pe podium, finalista Vogue Fashion Fund, Sami Miro a adus o notă personală prezentării sale, după ce a ieșit și a decupat o pereche de blugi în mijlocul show-ului.

La New York Fashion Week, Michael Kors a lansat colecția de primăvară-vară 2024. Michael Kors a spus că s-a gândit la bucuria sărbătorilor. Inspirat de amintirile călătoriilor pe care le făcea împreună cu mama sa recent decedată, Kors a făcut o incursiune în trecut, adăugând pe tabloul său de bord imagini cu Jane Birkin în Franța și Jackie Kennedy desculță în Capri.

Pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a sa în calitate de director de creație al Coach, Stuart Vevers a preluat conducerea Bibliotecii Publice din New York, invitând vedete, printre care Jennifer Lopez, pentru a sărbători. Pentru această colecție, designerul de origine britanică a declarat că a dorit să exploreze amintirile sale personale legate de sosirea în oraș ca absolvent în anii 1990. Rochiile de tip Grungy slip dress” au fost inspirate de fetele cu care obișnuia să danseze la Pyramid Club din East Village.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Citește și