• Dacă esti pasionat de lumea jocurilor pe diferite device-uri atunci îți prezint cele topul jocurilor care au făcut furori în lumea gamerilor.
  • Jocurile video au devenit o pasiune pentru multe categorii de vârste, indiferent că e vorba de copii sau adulți.
  • Printre preferatele publicului se numără The Legend of Zelda, Humanity și Terra Nil.

Iubitorii de jocuri video se bucură și anul acesta de multe lansări sau update-uri la jocuri apărute deja, însă doar unele au ajuns în topul celor mai bune din 2023, conform The Guardian.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, în continuarea Breath of the Wild, Nintendo le oferă jucătorilor puterea și libertatea de a-și crea propria aventură, învătându-i să aibă încredere în propriul curaj și ingeniozitate, iar aceștia sunt răsplătiți, mai apoi, cu momente de bucurie. Acest joc se poate instala pe Nintendo Switch.

Humanity este un de tip puzzle care baza pe întrebări legate de natura umană și viața de apoi. Humanity este disponibil pe Xbox, PlayStation 4 și 5 dar și pe PC.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Terra Nil îți oferă o sarcină destul de dificilă, cea de ecologist. Tu trebuie să readuci peisajele uscate la o bogăție ecologică abundentă și apoi să nu lași nicio urmă a prezenței tale. Terra Nil poate fi jucat pe PC sau smartphone-uri.

Hi-fi Rush este un joc bazat pe o bandă desenată și îl are ca protagonist pe Chai, un tânăr care dorește să devină rockstar. Jocul este unul tactil și se bazează pe ritmul muzicii în combinație cu apăsarea butoanelor. Hi-fi Rush este disponibil pentru Xbox S și X, dar și pentru PC.

Citește și: