• Președintele Biden a promulgat o lege care permite unor celebrități să își ascundă și mai mult călătoriile
  • Noua lege ar extinde eforturile deja depuse de FAA pentru a reduce urmărirea avioanelor private
  • În ultimii ani, oamenii au început să urmărească avioanele lui Elon Musk și ale lui Taylor Swift

Zilele în care poți urmări avioanele private ale celebrităților se apropie de sfârșit.

În cele 1.100 de pagini ale proiectului de reautorizare a Administrației Federale a Aviației din SUA, promulgat de președintele Joe Biden la 16 mai, se află o secțiune privind confidențialitatea datelor, care ar permite proprietarilor de aeronave private să își ascundă și mai mult călătoriile.

Textul solicită FAA să instituie un sistem care să permită proprietarilor de avioane private să solicite ca datele lor să nu fie publicate pe site-uri publice. De asemenea, să zboare sub un număr de înmatriculare temporar pentru a-și ascunde datele de zbor.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

În prezent, proprietarii de avioane private, precum Elon Musk și Taylor Swift, pot opta pentru două programe federale. Lista Limiting Aircraft Data Displayed, sau LADD, și adresa Privacy ICAO, sau PIA, pentru a ajuta la umbrirea aeronavelor lor de la vederea publicului.

Cu toate acestea, noua lege pare să permită solicitanților să călătorească la nivel internațional. Asta în timp ce proprietarii erau obligați anterior să schimbe codul atunci când călătoreau în afara SUA. De asemenea, ar putea reduce și mai mult numărul de caracteristici de identificare care ar fi disponibile în mod public. Aici ne referim în ceea ce privește aeronava și informațiile de zbor ale utilizatorilor.

Citește și