• Actorii Kristen Stewart, Hugh Grant și Tilda Swinton s-au numărat printre vedetele de pe Thomas Street.
  • Amestecul de baruri la modă și magazine tradiționale a fost fundalul pentru spectacolul Metiers d’Art.
  • Chanel a fost atrasă de „energia creativă” și de istoria muzicală a orașului, a declarat Bruno Pavlovsky, președintele departamentului de modă.

Celebrități, fotomodele și câteva sute de fashioniste din întreaga lume s-au adunat joi pe o stradă din Manchester, pe care brandul francez de lux Chanel a transformat-o în podium pentru o prezentare de modă.

Actorii Kristen Stewart, Hugh Grant și Tilda Swinton s-au numărat printre vedetele de pe Thomas Street, în Cartierul de Nord al orașului, la fel ca și regizoarea Sofia Coppola, scrie BBC.

Modelele, printre care și Karen Elson din Manchester, au folosit strada ca podium, iar amestecul de baruri la modă și magazine tradiționale a fost fundalul pentru spectacolul Metiers d’Art.

Recomandări

NAVALNÎI, OPOZANT PÂNĂ LA MOARTE ȘI DINCOLO DE EA
CÂT ÎȚI AJUTĂ MEDITAȚIILE COPILUL?
GIORGIA MELONI SUFERĂ PRIMA ÎNFRÂNGERE
BYD LANSEAZĂ U9
SCADE NUMĂRUL DE CAZURI COVID DIN ROMÂNIA
BIDEN VREA AJUTOR PENTRU UCRAINA ȘI ISRAEL

Chanel a fost atrasă de „energia creativă” și de istoria muzicală a orașului, a declarat Bruno Pavlovsky, președintele departamentului de modă.

„Am decis să venim la Manchester pentru că a fost cel mai inspirat pentru Virginie [Viard, director de creație]. A fost inspirată de muzica și arta pe care le vede aici, în Manchester, și am avut parte de o primire călduroasă”.

Citește și