• Chris Martin a afirmat că a început să mănânce doar o singură masă pe zi după ce a luat prânzul cu Bruce Springsteen.
  • Comentariile solistului de la Coldplay vin după ce fosta sa parteneră, Gwyneth Paltrow, a fost criticată pentru dieta ei bazată pe supă de oase.
  • „Oricum țineam o dietă foarte strictă” , a spus el. Și mi-am zis: Bruce pare chiar mai în formă decât mine” 


După ce Martin a recunoscut că Springsteen este unul dintre eroii” săi, el a vorbit despre prânzul pe care l-a luat cu Bruce Springsteen și soția sa, Patti Scialfa, anul trecut. De fapt, nu mai iau cina, nu mai mănânc după ora 16.00” , a spus el. Și am învățat asta după ce am luat prânzul cu Bruce Springste. Este adevărat, da” .

„Oricum țineam o dietă foarte strictă” , a spus el. Și mi-am zis: Bruce pare chiar mai în formă decât mine”. Iar Patti zicea: el mănâncă doar o masă pe zi.” „Și am zis: Ei bine, asta e următoarea mea provocare” a spus el în timpul podcastului Conan O’Brien Needs A Friend.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Aceasta nu este prima dată când Martin vorbește despre obiceiurile sale alimentare. În timpul unei apariții la emisiunea Brydon & podcast a lui Rob Brydon în iulie 2021, el a mărturisit că, la acea vreme, nu mânca lactate de dragul sănătății și al carierei sale


În 2016, cântărețul a vorbit despre dieta sa 6:1, de la acea vreme, în care mânca șase zile pe săptămână și apoi postea în a șaptea zi, bând apă. „Țin post o dată pe săptămână” , a spus Martin în timpul unui interviu pentru ABC News. „Am descoperit că pot cânta un pic mai bine și, de asemenea, m-am simțit recunoscător pentru mâncare.” 

Recentele remarci ale lui Martin cu privire la faptul că ia o singură masă pe zi vin după ce fosta sa soție, Gwyneth Paltrow, a stârnit reacții negative în legătură cu obiceiurile sale alimentare. În podcastul The Art of Being Well al doctorului Will Cole, aceasta a vorbit despre rutina ei de „post intermitent” , descriind cum mânca „supă de oase” la prânz și „legume sau pește” la cină.

Citește și: