Chris Martin ia masa doar o dată pe zi. Motivul pentru care are o dietă strictă


După ce Martin a recunoscut că Springsteen este unul dintre eroii” săi, el a vorbit despre prânzul pe care l-a luat cu Bruce Springsteen și soția sa, Patti Scialfa, anul trecut. De fapt, nu mai iau cina, nu mai mănânc după ora 16.00” , a spus el. Și am învățat asta după ce am luat prânzul cu Bruce Springste. Este adevărat, da” .

„Oricum țineam o dietă foarte strictă” , a spus el. Și mi-am zis: Bruce pare chiar mai în formă decât mine”. Iar Patti zicea: el mănâncă doar o masă pe zi.” „Și am zis: Ei bine, asta e următoarea mea provocare” a spus el în timpul podcastului Conan O’Brien Needs A Friend.

Aceasta nu este prima dată când Martin vorbește despre obiceiurile sale alimentare. În timpul unei apariții la emisiunea Brydon & podcast a lui Rob Brydon în iulie 2021, el a mărturisit că, la acea vreme, nu mânca lactate de dragul sănătății și al carierei sale


În 2016, cântărețul a vorbit despre dieta sa 6:1, de la acea vreme, în care mânca șase zile pe săptămână și apoi postea în a șaptea zi, bând apă. „Țin post o dată pe săptămână” , a spus Martin în timpul unui interviu pentru ABC News. „Am descoperit că pot cânta un pic mai bine și, de asemenea, m-am simțit recunoscător pentru mâncare.” 

Recentele remarci ale lui Martin cu privire la faptul că ia o singură masă pe zi vin după ce fosta sa soție, Gwyneth Paltrow, a stârnit reacții negative în legătură cu obiceiurile sale alimentare. În podcastul The Art of Being Well al doctorului Will Cole, aceasta a vorbit despre rutina ei de „post intermitent” , descriind cum mânca „supă de oase” la prânz și „legume sau pește” la cină.

Citește și:

Exit mobile version