• Coachella este unul dintre cele mai mari și mai renumite festivaluri de muzică din lume.
  • De asemenea, este prezentat ca un eveniment care nu poate lipsi pentru persoanele interesate de artă, modă și cultură pop.
  • Cu toate acestea, fotografiile noastre din viața reală dovedesc că nu este întotdeauna atât de plin de farmec pe cât pare pe rețelele sociale.

Faimoasa roată Ferris din Coachella este un element de referință în fotografii. Dar pentru a te urca de fapt în aceasta atracție, trebuie să aștepți la o coadă lungă și să plătești un bilet extra, scrie Business Insider.

Spectra este o altă atracție de la Coachella, pe care este cool să o încerci în timpul zilei. Dar dacă vrei să te bucuri de instalația de artă pe timp de noapte, este o dezamăgire totală.

Publicul care participă la festival folosește adesea sculpturile de la Coachella ca fundaluri pentru fotografii. În realitate, arta este mai des folosită ca un refugiu împotriva căldurii. De fapt, cea mai mare parte a zilei se pierde căutând o porțiune cât de mică de umbră.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Fanii adoră să pună poze cu artiștii lor favoriți. Dar dacă vrei să te apropii de vedetele de top, va trebui să aștepți ore întregi la soare.

Majoritatea fotografiilor de pe Instagram sunt făcute în prima sau a doua zi de festival. În a treia zi, câmpul pitoresc s-a transformat într-un teren sterp și uscat. La sfârșitul fiecărei zile, terenurile festivalului sunt pline de gunoaie.

Indiferent de opțiunea de transport pe care o alegi – Uber sau mașină personală – călătoria poate fi lungă și obositoare, făcându-te să transpiri, atât la drumul spre destinație, cât și la întoarcere.

Citește și

Un apropiat al familiei regale susține că regina Camilla s-a simțit rănită că a fost numită ticăloasă de prințul Harry

Îți e ascultat telefonul? Un expert în tehnologie explică dacă unele reclame online sunt întâmplătoare sau nu

FOTO. Meghan Markle se află pe lista programului de încoronare a regelui Charles al III-lea. Reacțiile controversate ale fanilor