• Lady Pamela a împlinit miercuri 94 de ani, iar fiica ei, India Hicks, a împărtășit opinia sa despre lista redusă de invitați.
  • Regele își trimitea marea lui dragoste și scuzele sale, jignea multe familii și prieteni cu lista redusă”, a scris India.
  • Astăzi, mama mea împlinește 94 de ani, trebuie să fie una dintre puținele persoane rămase cu o astfel de memorie intactă, pe cale să trăiască o a treia încoronare”, a scris fiica sa.

Lady Pamela Hicks nu se va număra printre cei 2.000 de invitați prezenți la Westminster Abbey pentru încoronarea regelui Charles al III-lea, scrie People. Cândva domnișoara de onoare a reginei Elisabeta, Lady Pamela a împlinit miercuri 94 de ani, iar fiica ei, India Hicks, a împărtășit opinia sa despre lista redusă de invitați pentru ceremonia de încoronare de pe 6 mai într-un omagiu adus pe Instagram cu ocazia zilei de naștere.

India, în vârstă de 55 de ani, a spus că au primit un mesaj de la unul dintre secretarii privați ai regelui Charles al III-lea, explicând că această încoronare urma să fie foarte diferită de cea a reginei. Cei 8.000 de invitați urmau să fie reduși la 1.000, ușurând povara asupra statului”.

Regele își trimitea marea lui dragoste și scuzele sale, jignea multe familii și prieteni cu lista redusă”, a scris India, care este fina regelui Charles și a fost domnișoară de onoare la nunta acestuia cu prințesa Diana în 1981. Mama mea nu s-a simțit deloc jignită. Cât de foarte, foarte sensibilă. Invitații bazate pe meritocrație, nu pe aristocrație. Voi urmări cu mare interes evenimentele acestei noi domnii'”, a continuat India în legendă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Astăzi, mama mea împlinește 94 de ani, trebuie să fie una dintre puținele persoane rămase cu o astfel de memorie intactă, pe cale să trăiască o a treia încoronare”, a scris fiica sa. La mulți ani pentru draga mea mamă”.

Lady Pamela este fiica lordului Louis Mountbatten, care a fost unchiul – și figura paternă – a prințului Philip. Mountbatten a fost asasinat de IRA în 1979, iar Regele Charles l-a deplâns ca fiind „bunicul pe care nu l-am avut niciodată” atunci când a vizitat Irlanda 25 de ani mai târziu.

Lady Pamela a fost domnișoară de onoare când vărul ei primar, prințul Philip, s-a căsătorit cu prințesa Elisabeta, în 1947. Ea se afla în străinătate, în Kenya, alături de cuplu, în 1952, când Regele George al VI-lea a murit – făcând-o pe Elizabeth, în vârstă de 25 de ani, noua regină. Îmi amintesc că m-am dus și am îmbrățișat-o. Și apoi m-am gândit: O, Doamne, e regină” – și am făcut o reverență adâncă”, a declarat anterior Pamela.

Citește și