• Forbes l-a numit pe Adam Sandler cel mai bine plătit actor din 2023.
  • Sandler a câștigat aproximativ 73 de milioane de dolari, întrecându-i pe Margot Robbie, Ryan Gosling și Tom Cruise.
  • Acest lucru se datorează probabil contractului său de milioane de dolari cu Netflix, care a fost reînnoit în 2017 și 2020.

Adam Sandler a câștigat mai mult decât orice alt star de la Hollywood în 2023, învingând actori din hituri de box office precum „Barbie” și „Oppenheimer”, scrie Business Insider.

Forbes a estimat că Sandler a câștigat 73 de milioane de dolari. Cea mai apropiată rivală a lui, Margot Robbie, a câștigat 59 de milioane de dolari, în ciuda faptului că a fost actorul principal și producătorul filmului „Barbie”, care a încasat peste 1 miliard de dolari la nivel mondial în 2023.

Tom Cruise, Ryan Gosling, Matt Damon, Jennifer Aniston și Leonardo DiCaprio au fost, de asemenea, în top 10 Forbes. Sandler nu a avut nicio lansare tradițională anul trecut, dar a produs și a jucat în trei filme pentru Netflix: „Murder Mystery 2”, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” și „Leo”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Sandler a jucat și în 44 de spectacole de stand-up în SUA. Cele trei filme Netflix au fost produse în baza contractului de film al lui Sandler cu streamerul și probabil așa a obținut primul loc.

În 2014, Sandler a semnat un contract pentru patru imagini cu Netflix pentru 250 de milioane de dolari. Acel acord a fost reînnoit în 2017 și din nou în 2020, iar Sandler a făcut 10 filme pentru Netflix în ultimul deceniu.

Citește și