• Daddy Yankee a anunțat că renunță la cariera muzicală pentru a urma calea credinței.
  • Daddy Yankee a cucerit lumea în 2004 cu hit-ul „Gasolina”.
  • Cântărețul a explicat că i-a fost greu să-și găsească fericirea, în ciuda faptului că a câștigat mai multe premii și a avut lumea la picioare.

Daddy Yankee renunță la cariera sa de artist reggaeton pentru a-și dedica pe deplin viața creștinismului. Artistul care a cucerit o lume întreagă cu hit-ul „Gasolina” a dezvăluit luni, în cadrul ultimului său concert din Puerto Rico, că este pregătit pentru un „nou început” în care își va urma credința, scrie Page Six.

„În această seară, recunosc și nu mi-e rușine să spun lumii întregi că Iisus trăiește în mine și că voi trăi pentru El”, spune artistul într-o postare pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Daddy Yankee (@daddyyankee)

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Mulți ani am încercat să umplu un gol din viața mea pe care nimeni nu putea să îl umple. Am încercat să-mi găsesc un scop; de multe ori, mi s-a părut că sunt fericit, dar ceva lipsea ca să mă simt complet”, a continuat Yankee în clip.

Cântărețul a explicat că i-a fost greu să-și găsească fericirea, în ciuda faptului că a câștigat mai multe premii și a avut lumea la picioare.

Apoi a recitat un verset biblic în spaniolă, spunând: „La ce îi ajută omului să câștige lumea întreagă, dar să-și piardă sufletul?”

„Un capitol s-a încheiat, dar va începe unul nou”, a continuat el, adăugând că va merge mai departe după numele său de naștere, Ramón Ayala.

După zeci de ani de succes în industria muzicală, hitmakerul „Lo Que Pasó, Pasó”, în vârstă de 46 de ani, vrea să folosească „instrumentele pe care le are, cum ar fi muzica, rețele de socializare, platformele, microfonul – tot ce i-a dăruit Iisus — pentru împărăția Lui”.

Videoclipul postat pe rețelele sociale s-a încheiat cu un spectacol de lumini deasupra arenei cu cuvintele „Cristo viene”, care se traduce prin „Hristos va veni”.

Decizia lui Yankee a fost lăudată de câțiva dintre cei 49 de milioane de urmăritori ai săi.

„Căutarea se încheie și începe cea mai frumoasă și cea mai mare aventură. Hristos ne vindecă, pentru că timpului îi ia prea mult să o facă”, a scris o persoană. „Fie ca Dumnezeu să vă conducă călătoria în acest nou început!! Asta numesc eu curaj și suflet!! Bine ați venit”, a scris un altul. „Mărturie grozavă, cu siguranță acesta este cel mai important lucru”, a spus un al treilea fan.

Daddy Yankee a fost în centrul atenției de când și-a lansat hitul din 2004 „Gasolina” și mai târziu a lansat „Despacito” cu Justin Bieber și Luis Fonsi în 2017.

În turneul său mondial La Última Vuelta de vara trecută, Daddy Yankee a câștigat peste 125 de milioane de dolari, potrivit Bilboard.

Citește și