• Bateristul trupei, Quinn, a dezvăluit că albumul conține unele dintre cele mai bune lucrări ale duo-ului.
  • Chiar dacă existau speculații cu privire la o revenire a trupei la Jocurile Olimpice de vară din 2024, acestea au fost imediat negate.
  • Thomas Bangalter, unul dintre membrii Daft Punk, a declarat că trupa nu se va reforma în curând.

Formația electro house franceză Daft Punk s-ar putea să aibă parte de o revenire, conform Stereogum. Unul dintre colaboratorii lui Daft Punk în timpul sesiunilor „RAM” a confirmat zvonurile că un album a fost înregistrat și abandonat în 2018. Acesta ar fi urmat proiectului lor final din 2013. Există chiar șanse ca albumul pierdut să iasă.

Într-un interviu video recent cu organizația media condusă de studenți alt.news, bateristul trupei cunoscut sub numele de Quinn, care a cântat pe majoritatea melodiilor de pe „RAM”, a vorbit despre lucrul cu Daft Punk. El a menționat că a petrecut „patru, cinci zile la studiourile Henson” cu duo-ul francez în jurul anului 2018.

El a spus că albumul nelansat include unele dintre cele mai bune lucrări ale sale și a continuat să vorbească despre posibilitatea lansării sale: „Continui să verific. Mi s-a spus că lucrează la el. Le-am cerut lui Daft Punk permisiunea să vorbesc despre asta pentru un alt articol, pentru că sunt foarte secretoși, după cum știți. Și cei mai grozavi băieți.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Quinn a menționat că a fost „prima persoană, chiar prima persoană” chemată să lucreze la acest album pierdut Daft Punk și că Thomas Bangalter „doar experimentează”.

Despre revenirea trupei

Cu toate acestea, nu este de așteptat ca trupa să se reformeze în curând. Au existat teorii conform cărora Daft Punk ar reveni la Jocurile Olimpice de vară din 2024, organizate la Paris, în iulie și august. Acestea au fost negate imediat.

Membrii trupei par mulțumiți că au pus capăt erei Daft Punk: „Când am început aveam 18 ani și când am terminat Daft Punk aveam 46”, a spus Bangalter într-un interviu din august 2023. „Sunt ușurat și bucuros să mă uit înapoi la asta și să spun „OK, nu am încurcat prea mult”.

Citește și: