• Sora lui David, Katie Colmenares, a anunțat vestea pe Instagram.
  • Nu a fost precizată cauza decesului sau alte detalii.
  • Regizorul și producătorul Peter Ferriero a scris că Gail a fost un „om bun. Cineva cu care aș fi vrut să vorbesc mai des”.

David Gail a murit. Actorul – care a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Dr. Joe Scanlon în peste 200 de episoade din serialul derivat din „General Hospital”, „Port Charles” – a decedat la vârsta de 58 de ani, însă cauza morții sale nu a fost făcută publică deocamdată, scrie USA Today.

Sora lui David, Katie Colmenares, a anunțat vestea pe Instagram vineri, aducându-i un omagiu camaradului” și „celui mai bun prieten“ al ei. Ea a scris alături de o fotografie cu ei îmbrățișându-se unul pe celălalt: Abia dacă a existat o zi în viața mea când nu ai fost alături de mine, lângă mine, întotdeauna partenerul meu, întotdeauna cel mai bun prieten al meu, gata să înfrunte orice și pe oricine cu mine. Urșii nu vor mai fi niciodată la fel, dar te voi ține atât de strâns în fiecare zi în inima mea, tu, superbă ființă umană uimitoare iubitoare uimitoare feroce, dor de tine în fiecare secundă a fiecărei zile pentru totdeauna nu va exista niciodată un alt [emoticoane de inimă ruptă]”.

Vestea a ajuns în atenția publicului atunci când Pete Ferreiro, care găzduiește și produce podcastul Beverly Hills 90210 Show”, a încărcat câteva clipuri din aparițiile lui David în emisiunea sa, în timpul cărora a vorbit despre rolul lui Stuart Carson, logodnicul Brendei Walsh, interpretată de Shannen Doherty.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Pe contul podcastului s-a scris: „În memoria lui David Gail. Iată câteva povești pe care le-a împărtășit când s-a alăturat podcastului”.

Citește și