• Cu toate că numele fiecărui bebeluș poate fi special, acestea nu sunt întotdeauna definitive, deoarece unii părinți celebri au ales să schimbe numele copiilor lor după ce aceștia s-au născut.
  • O parte dintre aceste celebrități au vorbit, de asemenea, despre motivele pentru care numele bebelușilor lor pur și simplu nu li se potriveau.
  • Recent, Grimes a dezvăluit că a scurtat numele inedit al fiicei sale, pe care o are împreună cu fostul ei soț, Elon Musk.

Cu toate că numele fiecărui bebeluș poate fi special, acestea nu sunt întotdeauna definitive, deoarece unii părinți celebri au ales să schimbe numele copiilor lor după ce aceștia s-au născut. O parte dintre aceste celebrități au vorbit, de asemenea, despre motivele pentru care numele bebelușilor lor pur și simplu nu li se potriveau. Recent, Grimes a dezvăluit că a scurtat numele inedit al fiicei sale, pe care o are împreună cu fostul ei soț, Elon Musk, scrie The Independent.


Alături de Grimes, și alte numeroase celebrități și-au schimbat numele copiilor lor – de la Amy Schumer la Kylie Jenner. Iată șapte părinți celebri care au schimbat numele copiilor lor și ce au spus cu privire la acest lucru.

Kylie Jenner și Travis Scott

În februarie 2022, Kylie Jenner și partenerul ei, Travis Scott, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, Wolf Webster. O lună mai târziu, cuplul, care o are împreună și pe Stormi Webster, o fiica în vârstă de cinci ani, a dezvăluit că numele fiului lor urma să fie schimbat.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

(Kylie Jenner/Instagram)

Aproape un an mai târziu, ea a împărtășit noul nume al fiului ei, când a postat o fotografie cu el pe Instagram în ianuarie, cu o legendă care spunea: „Wolf: „Aire”. La începutul acestei luni, s-a anunțat că Jenner și Scott au depus o cerere oficială pentru a schimba în mod legal numele fiului lor din Wolf Jacques Webster în Aire Webster.

Grimes și Elon Musk

În timpul unui interviu acordat revistei Vanity Fair în martie 2022, s-a aflat din întâmplare că Grimes a mai avut un copil, deoarece jurnalistul revistei a auzit un bebeluș plângând în casa cântăreței. Bebelușul, născut prin intermediul unei mame surogat, este al doilea copil al lui Grimes cu Musk, întrucât mai au împreună un fiu de doi ani, X Æ A-Xii (poreclit X).

Pe 23 martie, Grimes a confirmat că numele fiicei sale a fost schimbat din Exa Dark” în Y”, care se va pronunța „why”.
„Ea este Y acum, sau „De ce?” sau doar ?” (Dar guvernul nu va recunoaște asta)”, a scris Grimes pe Twitter.

Amy Schumer and Chris Fischer

În 2020, comedianta a dezvăluit că i-a schimbat numele fiului ei, la aproape un an de la naștere. În timpul unui episod al emisiunii Amy Schumer Presents: 3 Girls 1 Keith, Amy Schumer a spus că ea și soțul ei, Chris Fischer, și-au numit inițial fiul Gene Attell Fischer, în onoarea comediantului David Attell.

„Deci știți că Gene, numele copilului nostru, Gene, a fost schimbat în mod oficial? Acum este Gene David Fischer, a spus ea. „A fost Gene Attell Fischer, dar ne-am dat seama că, din greșeală, l-am numit pe fiul nostru „genital”.

Kourtney Kardashian și Scott Disick

Kourtney Kardashian a împărtășit anterior că, atunci când a fost vorba de alegerea numelui celui de-al doilea fiu al ei, a durat ceva timp până când ea și fostul Scott Disick au făcut acest lucru. Deși numele oficial al fiului lor nu a fost schimbat, Kardashian a spus, în timpul unui episod din 2019 al emisiunii Jimmy Kimmel Live, că ea și Disick au fost nevoiți să testeze diferite nume pentru el atunci când s-a născut.

Împreună cu Reign, care are acum opt ani, Kardashian și Disick mai au alți doi copii, Mason, în vârstă de 13 ani, și Penelope, în vârstă de 10 ani.

Caterina Scorsone

Caterina Scorsone și soțul ei, Rob Giles, și-au cunoscut cea de-a treia fiică, Arwen, în decembrie 2019. Cu toate acestea, patru luni mai târziu, vedeta din Grey’s Anatomy a dezvăluit că fetița ei va folosi în schimb al doilea nume, Lucinda.

Jamie Otis și Doug Hehner

Jamie Otis și Doug Hehner, care s-au cunoscut în emisiunea Married at First Sight, au împărtășit în mai 2020 că vor schimba numele fiului lor. Într-un Instagram Live, fosta concurentă de la Burlacul a spus că nu avea de gând să își numească fiul Hayes, așa cum anunțase inițial. De asemenea, ea a precizat că s-a simțit „presată” să îl numească astfel în timpul sarcinii.

Stacey Solomon și Joe Swash

După ce Stacey Solomon și soțul ei, Joe Swash, și-au întâmpinat fiica în octombrie 2021, cântăreața a intrat pe Instagram pentru a împărtăși faptul că bebelușul lor va avea un nume nou. Pe un Instagram Story de la acea vreme, ea a mărturisit că, la vremea respectivă, și-a numit bebelușul Princess Pickle, deoarece și-a dat seama că numele Autumn ar fi creat niște inițiale nefericite pentru nou-născut.

Citește și: