• Multe celebrități refuză să joace scene nud în fața camerei.
  • Printre starurile de la Hollywood care a refuzat anterior să joace scene nud se numară Blake Lively.
  • Alte vedete au clauze stricte de interzicere a nudității în contractele lor.

Multe celebrități refuză să joace scene nud în fața camerei. În timp ce unele vedete de la Hollywood nu se tem să se dezbrace în filme sau emisiuni TV, altele au clauze stricte de interzicere a nudității în contractele lor, scrie CryptoncoinPress.

O actriță care i-ar putea surprinde pe unii fani este Megan Fox. A-listerul a interpretat mai multe roluri sexy de-a lungul carierei sale – cum ar fi Jennifer Check în Jennifer’s Body – dar are o regulă importantă atunci când vine vorba de a-și arăta pielea.

„Există anumite lucruri pe care băieții nu ar trebui să le vadă niciodată pe mamele lor făcând”, a declarat Megan într-un interviu acordat în 2016 pentru The Mirror, referindu-se la fiii ei Bodhi, Noah și Journey, pe care îi are împreună cu fostul soț Brian Austin Green. „Sunt câteva proiecte bune pe care le-am citit și care sunt cu oameni talentați, regizori talentați, dar lucrurile pe care femeile sunt nevoite să le facă în film sunt lucruri pe care nu pot să le vadă sau să le afle vreodată fiii mei.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Mi s-a oferit un proiect care urmează să apară la HBO și care se concentrează în jurul vieții unei prostituate, iar acesta are scene de sex foarte grafice – lucruri pe care le-ai vedea într-un film pornografic – și sunt lucruri care sunt degradante pentru femeia care interpretează personajul”, și-a amintit câștigătorul Teen Choice Award.

Blake Lively a refuzat să joace scene nud

Un alt actor de la Hollywood care a refuzat anterior să joace scene nud este Blake Lively.

„Știu că dacă mă uit la o scenă și cineva are sânii la vedere, atunci doar la asta mă uit”, a declarat actrița pentru Daily Mail în august 2012. „Nu mă pot abține. Pur și simplu nu cred că asta va fi vreodată potrivit pentru mine.”

Cu toate acestea, Blake și-a încălcat regula de a nu se dezbrăca atunci când a interpretat rolul principal din „All I See Is You”, în care a fost nevoie să joace câteva scene sexy.

Poate una dintre cele mai surprinzătoare fețe care și-au dezvăluit aversiunea față de scenele nud este Sarah Jessica Parker din „Sex And the City”, care a explicat în timpul unui interviu acordat în noiembrie 2016 publicației The Hollywood Reporter că are această clauză în contract. Deși celebra franciză este cunoscută pentru elementele sale sexy, Sarah s-a opus categoric să facă propriile momente nud pe ecran.

„Nu judec pe nimeni care alege să o facă”, a explicat ea la vremea respectivă. „Cred că este fantastic că oamenii se simt confortabil să o facă”.

Citește și