• Moore a lăudat-o pe soția fostului ei soț pe propriul Instagram.
  • Modelul în vârstă de 44 de ani a distribuit marți, pe Instagram Story, o fotografie veche cu Bruce și Moore.
  • Înainte ca Bruce și Demi Moore să-și anunțe despărțirea, ei au avut trei fiice.

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, a avut câteva cuvinte frumoase despre relația acestuia cu fosta sa soție, Demi Moore, scrie The Independent. Modelul în vârstă de 44 de ani a distribuit marți, pe Instagram Story, o fotografie veche cu Bruce și Moore. Imaginea era o fotografie alb-negru a fostului cuplu, care a divorțat în 2000, după 13 ani de căsnicie.

În legendă, Emma Willis a sărbătorit perechea, scriind: Amândoi au avut o relație foarte bună. Da. Și eu la fel. Și mie îmi plăcea să fie împreună”. Înainte ca Bruce și Demi Moore să-și anunțe despărțirea, ei au avut trei fiice: Rumer, 34 de ani, Scout, 31 de ani, și Tallulah, 29 de ani. Starul Die Hard s-a recăsătorit cu Emma în 2009 și au împreună două fiice: Mabel, 11 ani, și Evelyn, opt ani. Între timp, Moore s-a recăsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, înainte de a-și anunța despărțirea de actor în 2013.

De atunci, Bruce și cele două foste soții și-au reunit familiile amestecate. În februarie, Emma, Moore și copiii lor au trimis o declarație comună pentru a dezvălui că diagnosticul inițial al lui Bruce cu afazie s-a transformat între timp în demență frontotemporală.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, au spus ei în declarație, care a fost publicată de Asociația pentru degenerescență frontotemporală.

De asemenea, Moore a lăudat-o pe soția fostului ei soț pe propriul Instagram. În onoarea Zilei Internaționale a Femeii din martie 2021, actrița a împărtășit o postare pentru a exprima cât de onorată” a fost să o numească pe Emma prietenă”. De asemenea, ea a subliniat relația strânsă pe care copiii ei o au cu fiicele Emmei.

Copiii noștri sunt surori și, totuși, nu există un nume pentru ceea ce este legătura noastră de familie una cu cealaltă. Suntem mame unite, surori legate în această aventură nebună a vieții”, a scris vedeta. Emma este o mamă frumoasă dedicată familiei sale, o femeie absolut superbă și acum poate adăuga la CV-ul ei antreprenor de afaceri”.

Ea a lăudat-o pe Emma pentru că și-a dezvoltat propria linie de produse de îngrijire a pielii, CoCoBaba, scriind: Ești o femeie de succes. Efortul, determinarea și pasiunea ei sunt înălțătoare, iar femeia care este absolut inspiratoare”.

Citește și: