• Cântărețul spaniol urma să se deplaseze la Ciudad de Mexico pentru a încheia prima seară a festivalului muzical de două zile.
  • Medicii i-au ordonat repaus absolut”.
  • Organizatorul OCESA a împărtășit faptul că un grup de artiști va prelua locul în absența lui Iglesias.

Enrique Iglesias a renunțat la festivalul muzical Tecate Emblema în ziua în care urma să cânte din cauza unei pneumonii, anunță Deadline.

Cântărețul spaniol urma să se deplaseze la Ciudad de Mexico pentru a încheia prima seară a festivalului muzical de două zile, dar medicii i-au ordonat repaus absolut”.

Dragi fani, spre marele meu regret, îmi va fi imposibil să apar la spectacolul din această seară din Mexic”, se arată într-un comunicat în limba spaniolă distribuit pe platformele de socializare ale lui Iglesias. Am pneumonie, iar medicii mi-au recomandat odihnă absolută și mi-au interzis să mă urc în avion.” Iglesias a continuat: Sunt sincer trist să anulez acest spectacol într-o țară care mi-a dat atât de mult. Sper să mă recuperez rapid și să pot fi alături de voi în plină formă în curând.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Câteva ore mai târziu, organizatorul OCESA a împărtășit faptul că un grup de artiști va prelua locul în absența lui Iglesias, inclusiv vedeta Elite de la Netflix, Danna Paola. Alte adăugiri au inclus Kabah, Magneto, Caló, JNS, The Sacados și Litzy, care fac parte din grupul 90’s Pop Tour”.

Restul lineup-ului rămâne neschimbat, The Chainsmokers fiind, de asemenea, cap de afiș în prima seară de Tecate Emblema. Alți artiști care ar urma să fie prezenți în prima zi sunt One Republic, Melanie C, Belinda, Niki, Pabllo Vittar, The Driver Era și Alizzz.

Citește și