• Regele a rezervat proprietatea din Windsor – unde Andrew locuiește cu fosta sa soție Sarah Ferguson – pentru Prințul William și familia sa.
  • Prietenii lui Andrew au pus sub semnul întrebării decizia de a-l îndepărta pe fragilul” duce de la proprietate după o perioadă tulbure.
  • Prietenii l-au îndemnat pe rege să poarte discuții față în față cu fratele său mai mic pentru a-i explica faptul că vrea ca acesta să părăsească reședința.

Prințul Andrew refuză să se mute din Royal Lodge. Ducele de York nu vrea să părăsească conacul de 30 de camere, chiar dacă regele Charles dorește ca acesta să părăsească proprietatea și să se mute în fosta reședință a prințului Harry, Frogmore Cottage, scrie Yahoo News.

Se înțelege că Regele a rezervat proprietatea din Windsor – unde Andrew locuiește cu fosta sa soție Sarah Ferguson – pentru Prințul William și familia sa.

Prietenii lui Andrew – care a fost nevoit să renunțe la calitatea de membru activ al familiei regale din cauza asocierii sale cu pedofilul Jeffrey Epstein și a afirmațiilor potrivit cărora acesta ar fi agresat-o sexual pe Virginia Giuffre, care au fost ulterior soluționate pe cale amiabilă – au pus sub semnul întrebării decizia de a-l îndepărta pe fragilul” duce de la proprietate după o perioadă tulbure.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Un prieten a declarat pentru ziarul Mail on Sunday: Este atât de fragil. Refuză să vadă pe cineva. Aceasta a fost casa familiei sale în ultimii 20 de ani. Este cu adevărat rațional să îl dăm afară? Este îngrijorat de faptul că, acum că încoronarea s-a terminat, cuțitele sunt scoase. Este îngrijorat că familia regală ar putea chiar să oprească utilitățile ca să-l scoată de acolo. Dar avem de-a face cu ființe umane, nu cu proprietăți imobiliare.”

Prietenii l-au îndemnat pe rege să poarte discuții față în față cu fratele său mai mic pentru a-i explica faptul că vrea ca acesta să părăsească reședința. Unul dintre ei a spus: Nu. Dacă Charles vrea ca Andrew să joace mingea și să ajute familia să treacă prin aceste vremuri dificile, nu există modalități mai bune de a face acest lucru? De ce să nu facă un lucru decent, să stea jos și să vorbească? Dacă au nevoie de casă pentru William, poate că ar trebui să i se spună lui Andrew. Poate că William ar trebui să-l invite pe unchiul său la un ceai și să-i explice. Sau de ce nu-și invită Charles fratele la o întâlnire și nu-l întreabă dacă ar părăsi Royal Lodge pentru a-și ajuta nepotul și viitorul monarhiei? Și să convină un program acceptabil pentru ambele părți”.

Citește și