• Fiica actorului de la Hollywood, Corinne Foxx, le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat.
  • Corinne a spus că tatăl ei primește „o mare grijă din partea tuturor”.
  • „Am vrut să împărtășim că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit o complicație medicală ieri”, a scris ea.

Actorul premiat cu Oscar, Jamie Foxx, își revine după ce a suferit o „complicație medicală”, a spus familia sa, scrie Sky News. Actorul, cunoscut pentru filme precum Django Unchained, Collateral și Ray, a fost tratat cu „mare grijă” în urma incidentului nespecificat de marți. Fiica sa, Corinne Foxx, a scris pe Instagram că familia este recunoscătoare pentru sprijinul fanilor și a cerut intimitate.

„Am vrut să împărtășim că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit o complicație medicală ieri”, a scris ea. „Din fericire, datorită acțiunii rapide și îngrijirii mari, este deja pe cale de recuperare.

„Știm cât de iubit este el și apreciem rugăciunile tale. Familia cere intimitate în acest timp. Multă dragoste, Familia Foxx.” Foxx nu a împărtășit alte detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Am crezut că Disneyland va repara totul, Mickey Mouse o va repara”, a spus actorul, explicând că și-a dat seama de impactul absenței sale în timpul unei „ședințe foarte incomode cu un terapeut”.

Reprezentanții actorului au fost contactați pentru comentarii. Actorul a câștigat un Oscar pentru rolul cântărețului american orb Ray Charles din filmul Ray din 2004.

În 2019, sora actorului, DeOndra Dixon, a murit la vârsta de 36 de ani. Într-un tribut distribuit pe rețelele de socializare, câștigătorul Oscarului a scris: „Inima mea este zdrobită într-un milion de bucăți. Frumoasa mea soră iubitoare, DeOndra, a făcut tranziția… spun tranziția pentru că va fi mereu în viață… oricine o cunoștea pe sora mea… știa că ea este o lumină strălucitoare.”

Citește și