• Decizia Maliei Obama reflectă o tendință des întâlnită în rândul copiilor celebrităților de la Hollywood.
  • Nicolas Cage a optat pentru un nume de scenă în locul numelui său de familie Coppola.
  • Malia Ann dezvăluie o explorare sinceră a durerii și a dorului în filmul ei „The Heart”.

Fiica fostului președinte al Statelor Unite, Barack Obama, își dorește o carieră în cinematografie. Primul film scris și regizat de ea, „The Heart”, a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Sundance.  În încercarea de a se detașa de numele sonor al părinților ei, deoarece și mama ei, Michelle Obama, este o personalitate și autoare recunoscută la nivel mondial, Malia a ales să-și spună Malia Ann (așa cum este numele ei mijlociu).

Barack și Michelle au intrat și ei în industria cinematografică, atunci când au lansat, în 2018, compania Higher Ground Productions, cu scopul de a spune povești care să inspire, dar care să-i și distreze pe oameni; „Leave de World Behind” este unul dintre proiectele de succes care a fost făcut de casa lor de producție.

Decizia Maliei Obama reflectă o tendință des întâlnită în rândul copiilor celebrităților de la Hollywood. Nicolas Cage a optat pentru un nume de scenă în locul numelui său de familie Coppola, sau pe Angelina Jolie, care a ales să renunțe la numele de familie Voight.

Recomandări

A MURIT ROBERTO CAVALLI
CE ÎȚI DĂ DE GOL INFIDELITATEA?
GUVERNUL ADOPTĂ STRATEGIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
10 IDEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT
RUSIA SE INFLITREAZĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
A ÎNCEPUT ANCHETA LA PANTELIMON

Malia Ann dezvăluie o explorare sinceră a durerii și a dorului în filmul ei „The Heart”. Povestea îl urmărește pe Joshua (interpretat de Tunde Adebimpe) în timp ce traversează complexitatea pierderii după moartea bruscă a mamei sale. Joshua pornește într-o călătorie de auto-descoperire, întâlnind oameni care reflectă prezența mamei sale în timp ce încearcă să îndeplinească dorința finală a mamei sale și păstrând sentimente tăcute.

Citește și