• Tânăra de 29 de ani a spus într-un lung eseu pe care l-a scris pentru Vogue despre lupta cu problemele tatălui ei, precum.
  • Tallulah Willis a vorbit despre o tulburare de alimentație care a dus la scăderea ei în greutate: Iubitul meu, care era până atunci logodnicul meu, m-a părăsit”.
  • Familia lui Bruce a anunțat că acesta suferea de demență frontotemporală.

Tallulah Willis a dezvăluit că a fost părăsită” de Dillon Buss în luna iunie, după ce familia tatălui său, actorul din Die Hard, a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu o afecțiune cerebrală degenerativă rară, scrie Mirror UK.

Tânăra de 29 de ani a spus într-un lung eseu pe care l-a scris pentru Vogue despre lupta cu problemele tatălui ei, precum și despre o tulburare de alimentație care a dus la scăderea ei în greutate: Iubitul meu, care era până atunci logodnicul meu, m-a părăsit”.

Ea a adăugat despre faptul că a mers la un centru de tratament: Mi s-a pus un nou diagnostic: tulburare de personalitate borderline, o boală care afectează capacitatea de a regla emoțiile și de a găsi stabilitate în relații.”

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Tallulah a anunțat că s-a logodit cu cineastul Dillon, 34 de ani, în mai 2021, la un an după ce au fost împreună. Tallulah a spus că a fost diagnosticată cu ADHD, precum și cu tulburare de personalitate borderline, și a spus că tulburarea ei alimentară a atins un punct periculos atunci când Dillon a părăsit-o”.

Familia ei a intervenit pentru a o trimite la un centru de tratament din Texas și a adăugat că este convinsă că Bruce ar fi intervenit și el dacă nu s-ar fi luptat cu propriile probleme de sănătate. Ea a spus: Dacă ar fi înțeles, m-ar fi luat în brațe și ar fi spus: Asta se termină acum”.

Familia lui Bruce a anunțat că acesta suferea de demență frontotemporală, cunoscută sub numele de FTD, într-o declarație semnată de Emma Heming Willis, în vârstă de 44 de ani, Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, și de cele cinci fiice ale sale. În document se spune: Din nefericire, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar. Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori. Pe măsură ce starea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenție mediatică poate fi concentrată pentru a face lumină asupra acestei boli care are nevoie de mult mai multă conștientizare și cercetare.”

Citește și