• Winnie the Pooh: Blood and Honey a câștigat cinci din cele 10 categorii la premiile Razzie.
  • Filmul Expend4bles al lui Sylvester Stallone a obținut, de asemenea, două premii.
  • Pooh și Piglet, descriși în film ca niște criminali însetați de sânge, au câștigat și premiul pentru cel mai prost cuplu de pe ecran.

Winnie the Pooh: Blood and Honey a fost prezent la premiile Razzie, câștigând cinci din cele 10 categorii, scrie BBC.

Filmul de groază a profitat de faptul că drepturile de autor pentru povestea clasică a lui AA Milne au expirat și a reimaginat personajele din Pădurea Celor O sută de Acri ca pe niște criminali în serie vicioși.

Filmul Expend4bles al lui Sylvester Stallone a obținut, de asemenea, două premii.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC

Anunțate cu o zi înainte ca premiile Oscar să recompenseze cele mai bune filme de la Hollywood, Razzies desemnează și face de rușine cele mai proaste filme ale anului. Organizatorii își descriu premiile ca fiind „vărul urât al Oscarurilor”.

Când a fost lansat anul trecut, filmul lui Pooh a primit o serie de recenzii de-a dreptul îngrozitoare. The Guardian l-a numit „o combinație terifiantă de ne-înfricoșător și deloc amuzant”, acordându-i o singură stea, în timp ce Empire a spus că este „cel mai slab scris și interpretat film de groază lansat în cinematografe din câte se știe”.

Filmul a câștigat premiul pentru cea mai proastă imagine, cel mai prost scenariu, cel mai prost regizor și cea mai proastă rip-off. Pooh și Piglet, descriși în film ca niște criminali însetați de sânge, au câștigat și premiul pentru cel mai prost cuplu de pe ecran.

Dar recenziile negative nu l-au descurajat pe regizorul Rhys Frake-Waterfield, care a câștigat premiul pentru cel mai prost regizor. Acesta a anunțat o continuare a filmului și alte filme de groază care au ca subiect personaje îndrăgite de copii, precum Bambi și Peter Pan.

Conform legilor americane privind drepturile de autor, drepturile asupra personajelor pot fi deținute timp de 95 de ani. După această perioadă, personajele pot fi partajate, interpretate, reutilizate, reutilizate sau eșantionate în mod legal de către oricine, fără permisiune sau costuri.

La începutul anului 2024, drepturile de autor pentru scurtmetrajul de animație Steamboat Willie, realizat de Walt Disney în 1928, au expirat. Drept urmare, trailerul unui alt nou film de groază, cu un ucigaș mascat îmbrăcat ca Mickey Mouse, a fost lansat în aceeași zi în care drepturile de autor au expirat. Un nou joc de groază inspirat de Mickey, care îl prezintă pe rozător acoperit de pete de sânge, a apărut, de asemenea, în aceeași zi.

Winnie the Pooh: Sânge și miere a reușit să scape de victorie la unele categorii, mai ales la cea mai proastă actriță și actor. Premiul pentru cel mai prost actor i-a revenit câștigătorului premiului Oscar Jon Voight pentru rolul unui mafiot irlandez din Mercy. Filmul, care urmărește un fost chirurg de luptă care se confruntă cu gangsteri irlandezi nemiloși care țin ostatici pacienți nevinovați, a primit în principal recenzii negative.

Megan Fox a primit două premii în acest an – unul pentru cea mai proastă actriță în filmul de groază Johnny & Clyde și celălalt pentru cea mai proastă actriță în rol secundar pentru rolul său din cel de-al patrulea episod al francizei Expendables.

Expend4bles, așa cum este stilizat, l-a avut și pe Sylvester Stallone, care a fost nominalizat de 16 ori de-a lungul anilor, câștigând premiul pentru cel mai prost actor în rol secundar.

Citește și