• Aran, cel mai mic dintre cei doi fii pe care Murphy îi are cu soția sa, artista vizuală Yvonne McGuinness, nu este străin de lumea actorilor.
  • El a jucat rolul principal din Hamnet, piesă care a debutat la Abbey Theatre din Dublin, înainte de a se muta la Londra.
  • Aran își va face debutul în film în adaptarea cinematografică a aclamatului roman al lui Kazuo Ishiguro, regizat de Taika Waititi.

Fiul lui Cillian Murphy, Aran, calcă pe urmele tatălui său, după ce adolescentul a fost distribuit în viitorul film, Klara And The Sun, alături de Jenna Ortega, vedeta din „Wednesday”, scrie Standard UK.

Vestea, raportată pentru prima dată de publicația americană de divertisment Deadline, a dezvăluit că Aran își va face debutul în film în adaptarea cinematografică a aclamatului roman al lui Kazuo Ishiguro, regizat de Taika Waititi, laureat al premiului Oscar. Alăturându-se unei distribuții stelare care o include pe Ortega și pe Amy Adams, câștigătoare a Globului de Aur, tânărul de 16 ani va interpreta personajul Rick, cel mai bun prieten al personajului lui Ortega, un Prieten Artificial cumpărat de fiica lui Adams de pe ecran, Josie, interpretată de nou-venita Mia Tharia.

Aran, cel mai mic dintre cei doi fii pe care Murphy îi are cu soția sa, artista vizuală Yvonne McGuinness, nu este străin de lumea actorilor, după ce a jucat în rolul principal din Hamnet, piesă care a debutat la Abbey Theatre din Dublin, înainte de a se muta la Londra.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Alături de fratele său mai mare, Malachy, în vârstă de 18 ani, adolescentul locuiește în Dublin cu părinții lor, după ce s-a mutat din Londra în urmă cu mai mulți ani. Vestea vine în contextul în care Cillian se pregătește să participe luna viitoare la Premiile Oscar, unde este nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru interpretarea lui J. Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice.

Citește și