• Grace O’Marcaigh spune că Christian King” Combs a agresat-o fizic și sexual, potrivit unui proces depus joi la un tribunal civil din Los Angeles.
  • Tatăl său, care se confruntă cu o anchetă federală privind traficul sexual, este numit în proces pentru că a ajutat la presupusa agresiune.
  • Procesul susține că Christian Combs, în vârstă de 26 de ani, a insistat ca O’Marcaigh să bea tequila cu el, iar apoi a devenit violent”.

Fiul rapperului Sean Diddy” Combs a fost acuzat că a agresat sexual o femeie pe un iaht în timpul unei vacanțe în familie în St Martin, în 2022, anunță BBC.

Grace O’Marcaigh spune că Christian King” Combs a agresat-o fizic și sexual, potrivit unui proces depus joi la un tribunal civil din Los Angeles. Tatăl său, care se confruntă cu o anchetă federală privind traficul sexual, este, de asemenea, numit în proces pentru că a ajutat la presupusa agresiune.

Săptămâna trecută, proprietățile lui Sean Combs au fost percheziționate în cadrul anchetei.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Avocatul lor, Arron Dyer, a declarat că cele mai recente acuzații sunt afirmații lascive și lipsite de temei”, alcătuite din minciuni fabricate și fapte irelevante”. Este cea mai recentă dintr-o serie de acuzații grave de agresiune sexuală împotriva lui Sean Combs, iar acum și a fiului său.

O’Marcaigh, care a lucrat ca steward pe iaht, a susținut că vasul de lux era adesea aglomerat cu persoane în stare de ebrietate, suspecte de a fi lucrători sexuali, celebrități și droguri. Ea crede că băuturile servite pentru ea și pentru alte femei de la bord ar fi putut fi condimentate cu droguri, deoarece a văzut oameni căzând peste ei înșiși, intrând în panică sau leșinând”, se arată în documentul instanței.

Sean Combs, în vârstă de 54 de ani, este citat ca inculpat în proces pentru răspundere pentru spații”, deoarece el a închiriat iahtul de lux. Rapperul a transformat ceea ce a fost vândut ca o excursie sănătoasă pentru familie într-un mediu hedonist”, se arată în documentul judiciar.

Procesul susține că Christian Combs, în vârstă de 26 de ani, a insistat ca O’Marcaigh să bea tequila cu el, iar apoi a devenit violent”, apucând-o de braț când a încercat să plece. Ea spune că acesta a pipăit-o și a început să o sărute pe gât, pe față și pe mâini”.

Citește și