• Tom Parker Bowles, fiul reginei Marii Britanii, Camilla, a declarat că mama sa „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”.
  • Comentariile lui Parker Bowles vin după ce prințul Harry a afirmat că Camilla a dezvăluit presei britanice povești despre familie.
  • Regele Charles al III-lea și Camilla vor fi încoronați pe 6 mai la Westminster Abbey, un eveniment istoric marcat de trei zile de sărbători.

Tom Parker Bowles, fiul reginei Marii Britanii, Camilla, și al primului ei soț, Andrew Parker Bowles, a declarat că mama sa „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”, scrie CNN.

Vorbind cu două săptămâni înainte ca mama sa să fie încoronată alături de regele Charles al III-lea, scriitorul culinar Parker Bowles a declarat pentru podcastul News Agents: „Nu-mi pasă ce spune cineva, nu a fost niciun fel de final. Ea s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea și asta s-a întâmplat”.

Camilla și regele Charles al III-lea sunt căsătoriți din 2005. Se pare că s-au cunoscut la un meci de polo în 1970 și au devenit prieteni când Charles era prinț.
Regele Charles al III-lea s-a căsătorit cu Diana Spencer în 1981, dar apoi a recunoscut în 1994 că a avut o relație extraconjugală cu Camilla. Diana a confirmat infidelitatea lui și a ei în anul următor.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Comentariile lui Parker Bowles vin după ce prințul Harry a afirmat că Camilla a dezvăluit presei britanice povești despre familie ca parte a campaniei sale de „reabilitare a imaginii sale” după ce fusese prezentată de presă ca o „ticăloasă” pentru rolul său în prăbușirea căsniciei părinților săi.

Întrebat de gazdele podcastului Jon Sopel și Emily Maitlis dacă a existat o „panică” în ceea ce privește speculațiile de amploare cu privire la participarea ducilor de Sussex la încoronare, Parker Bowles a răspuns: „Asta nu are nimic de-a face cu mine, deloc”.
Regele Charles al III-lea și Camilla vor fi încoronați pe 6 mai la Westminster Abbey, un eveniment istoric marcat de trei zile de sărbători în întreaga țară.

Citește și