Fiul reginei Camilla spune că mama lui „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”

Tom Parker Bowles, fiul reginei Marii Britanii, Camilla, și al primului ei soț, Andrew Parker Bowles, a declarat că mama sa „s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea”, scrie CNN.

Vorbind cu două săptămâni înainte ca mama sa să fie încoronată alături de regele Charles al III-lea, scriitorul culinar Parker Bowles a declarat pentru podcastul News Agents: „Nu-mi pasă ce spune cineva, nu a fost niciun fel de final. Ea s-a căsătorit cu persoana pe care o iubea și asta s-a întâmplat”.

Camilla și regele Charles al III-lea sunt căsătoriți din 2005. Se pare că s-au cunoscut la un meci de polo în 1970 și au devenit prieteni când Charles era prinț.
Regele Charles al III-lea s-a căsătorit cu Diana Spencer în 1981, dar apoi a recunoscut în 1994 că a avut o relație extraconjugală cu Camilla. Diana a confirmat infidelitatea lui și a ei în anul următor.

Comentariile lui Parker Bowles vin după ce prințul Harry a afirmat că Camilla a dezvăluit presei britanice povești despre familie ca parte a campaniei sale de „reabilitare a imaginii sale” după ce fusese prezentată de presă ca o „ticăloasă” pentru rolul său în prăbușirea căsniciei părinților săi.

Întrebat de gazdele podcastului Jon Sopel și Emily Maitlis dacă a existat o „panică” în ceea ce privește speculațiile de amploare cu privire la participarea ducilor de Sussex la încoronare, Parker Bowles a răspuns: „Asta nu are nimic de-a face cu mine, deloc”.
Regele Charles al III-lea și Camilla vor fi încoronați pe 6 mai la Westminster Abbey, un eveniment istoric marcat de trei zile de sărbători în întreaga țară.

Citește și

Exit mobile version