• Când vine vorba de tendințele din această vară, Vogue recomandă să combini piesele colorate cu cele minimaliste.
  • În acest sezon, maioul strălucitor a devenit un element esențial pentru a fi în tendințe, piesa vestimentară oferind o alternativă curajoasă la stilurile clasice.
  • Tricourile uni pot fi înlocuite cu rochiile tip tricou, în timp ce o rochie slip poate oferi, de asemenea, o bază solidă pentru orice ținută.

În termeni de modă, „elementele de bază” se referă de obicei la piese esențiale care te ajută să îți construiești garderoba, cum sunt vestele în culori neutre și tricourile albe. Cu toate acestea, nu există limită pentru ceea ce poate fi inclus în această categorie, pentru că un element de bază se află chiar în ochiul purtătorului, scrie Vogue.

În mod esențial, elementele de bază nu ar trebui să se limiteze la nuanțe de alb, negru sau neutre. În acest sezon, un maiou strălucitor a devenit un element esențial pentru a deține controlul în tendințe, oferind o alternativă curajoasă la stilurile clasice. Tricourile uni pot fi înlocuite cu versiunile grafice sau cu o rochie tip tricou, asortată cu sandale sau pantofi sport, în timp ce o rochie slip poate oferi, de asemenea, o bază solidă pentru orice ținută.

Este mult mai îndrăzneț să amesteci și să potrivești piese colorate cu cele minimaliste. Un exemplu ar fi, un tricou portocaliu și o pereche de pantaloni simpli din amestec de in potriviți pentru vremea călduroasă de vară.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Iată cele 8 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această vară, potrivit revistei Vogue:

Rochia tip tricou

Sursă: KOIBIRD

Vogue prezintă acest model de rochie ca fiind o alegere îndrăzneață și care este o alegere potrivită pentru o îmbrăcăminte sport. Această rochie tricou până la podea de la Conner Ives este potrivită pentru vara aceasta. Construită din articole de îmbrăcăminte reciclate în diferite nuanțe de roșu, este pur și simplu spectaculoasă.

Sursă: Leaked beauty

Hailey este un expert în a lua un articol de îmbrăcăminte simplu și a transforma întreaga ținută. A ales o rochie tip cămașă asortată cu o haină supradimensionată din anii 90 și o pereche de cizme înalte albe pentru a completa aspectul.

Pantalonii de in

Sursă: Bazaar

Angelina Jolie poartă o ținută compusă dintr-o pereche de pantaloni de in, un tricou alb, alegând un pantof stiletto în completarea ținutei.

Maioul colorat

Sursă: Hollywood Life

Tipologia maioului colorat nu are limite. Poate să fie vorba de un top, de un maiou cu bretele subțiri sau groase. Kendall Jenner a ales să poarte un astfel de model, mai precis un crop top colorat pe care l-a asortat cu o pereche de jeans cu talie joasă.

Tricotul de vară

Sursă: Vogue

Se dovedește că vesta pulover fără mâneci este o piesă pe cât de practică, pe atât de atemporală. Vesta de cașmir „Balham” de la The Row este o alegere de lux pe care a ales să o asorteze cu un tricou basic alb și o pereche de pantalonii largi „Manon” de la Apiece Apart.

Tricoul cu imprimeu grafic

Sursă: Hollywood Life

Tricoul cu imprimeu grafic este o piesă vestimentară pe care o putem alege în diverse combinații, de zi sau de seară. Kendall Jenner își arată stilul cool în timp ce poartă pantaloni roșii cu imprimeu leopard și un tricou cu inserții grafice. Combinația este una de impact fiind o alegere originală.

Rochia slip

Sursă: Vogue

O rochie neagră este o garderobă ce nu are desemnat un sezon anume, de care Jenner nu se poate sătura. Vedeta a ales la o astfel de rochie basic un model de pantofi „Samba” de la Adidas.

Cămașa de in

Sursă: Vogue

„Țesăturile de in au fost la modă încă de când oamenii au învățat să facă țesături”, spune Margaret Frey, profesor de știință a fibrelor și design de îmbrăcăminte la Universitatea Cornell. Este o piesă ușor de purtat și poate fi o alegere sigură pentru vară. Meghan Markle a ales acest tip de cămașă asortată cu o pereche de jeans și o pălărie de vară care să-i completeze ținuta.

Rochia tip cămașă

Sursă: Hollywood Life

Emily Ratajkowski alege o rochie albă supradimensionată tip cămașă cu nastur pe care o prinde în talie cu o curea acrilică maro. Completând aspectul, ea a adăugat o pereche de pantofi sport albi potriviți pentru zilele de vară.

Citește și

Un bărbat a murit la numai o oră de la nunta sa: „A trecut de la nuntă la înmormântare”

David Popovici, premiat cu aur la proba de 100 de metri liber de la Sette Colli Trophy

VIDEO. Evgheni Prigojin a părăsit orașul Rostov pe Don în aplauzele civililor