• Un bărbat din Nebraska, SUA, a murit la numai o oră după ceremonia nunții sale.
  • În fața copiilor și apropiaților, Toraze și Johnnie Mae Davis au pășit la altar și și-au promis restul vieții unul altuia.
  • „Cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-o tragedie”, a spus martorul miresei.

Un bărbat din Nebraska, SUA, a murit la numai o oră după ceremonia nunții sale, scrie NBC. În fața copiilor și apropiaților, Toraze și Johnnie Mae Davis au pășit luni la altar și și-au promis restul vieții unul altuia.

La scurt timp după începerea ceremoniei, mirele a căzut, iar o ambulanță a intervenit la fața locului, transformând o zi de sărbătoare într-un necaz. „Cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-o tragedie”, a declarat pentru NBC News Monica Miller, martorul miresei, care a fost prezentă la nuntă.

Prietenii încearcă acum să o sprijine pe mireasă. O campanie de strângere de fonduri online pentru a ajuta la cheltuielile de înmormântare, dar și pentru copiii cuplului a cumulat peste 12.000 de dolari.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„A trecut de la nuntă la înmormântare”, a declarat Miller, care organizează strângerea de fonduri. Jewel Roberson, o prietenă a miresei, a declarat pentru KETV din Omaha că inima lui Toraze Davis s-a oprit pentru prima dată la o oră după ce a început ceremonia.

„Într-o secundă. S-a întâmplat în câteva secunde”, a declarat Roberson pentru postul de televiziune. „A rămas văduvă și s-a căsătorit într-un interval de 10 minute”. Înmormântarea lui Toraze Davis va avea loc pe 5 iulie, potrivit informațiilor despre slujbă împărtășite pe site-ul Good Shepherd Funeral Home.

Citește și