• Un bărbat din Nebraska, SUA, a murit la numai o oră după ceremonia nunții sale.
  • În fața copiilor și apropiaților, Toraze și Johnnie Mae Davis au pășit la altar și și-au promis restul vieții unul altuia.
  • „Cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-o tragedie”, a spus martorul miresei.

Un bărbat din Nebraska, SUA, a murit la numai o oră după ceremonia nunții sale, scrie NBC. În fața copiilor și apropiaților, Toraze și Johnnie Mae Davis au pășit luni la altar și și-au promis restul vieții unul altuia.

La scurt timp după începerea ceremoniei, mirele a căzut, iar o ambulanță a intervenit la fața locului, transformând o zi de sărbătoare într-un necaz. „Cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-o tragedie”, a declarat pentru NBC News Monica Miller, martorul miresei, care a fost prezentă la nuntă.

Prietenii încearcă acum să o sprijine pe mireasă. O campanie de strângere de fonduri online pentru a ajuta la cheltuielile de înmormântare, dar și pentru copiii cuplului a cumulat peste 12.000 de dolari.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„A trecut de la nuntă la înmormântare”, a declarat Miller, care organizează strângerea de fonduri. Jewel Roberson, o prietenă a miresei, a declarat pentru KETV din Omaha că inima lui Toraze Davis s-a oprit pentru prima dată la o oră după ce a început ceremonia.

„Într-o secundă. S-a întâmplat în câteva secunde”, a declarat Roberson pentru postul de televiziune. „A rămas văduvă și s-a căsătorit într-un interval de 10 minute”. Înmormântarea lui Toraze Davis va avea loc pe 5 iulie, potrivit informațiilor despre slujbă împărtășite pe site-ul Good Shepherd Funeral Home.

Citește și