• Hilaria a postat ulterior o fotografie cu un simplu emoji cu o inimă, în care apare îmbrățișată cu soțul ei.
  • Baldwin a fost acuzat de două capete de acuzare de omor involuntar.
  • Incidentul a avut loc după ce o armă de recuzită ținută de Baldwin s-a descărcat.

Alec Baldwin a adus un omagiu soției și avocatului său după ce procesul privind împușcarea mortală a Halynei Hutchins a fost respins, scrie Evening Standard UK. Actorul a postat online o fotografie cu el și soția sa Hilaria Baldwin, la scurt timp după ce avocații săi au publicat joi o declarație în care au anunțat că dosarul a fost respins. Hilaria a postat ulterior o fotografie cu un simplu emoji cu o inimă, în care apare îmbrățișată cu soțul ei.

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Alec Baldwin a fost acuzat de două capete de acuzare de omor involuntar din cauza împușcăturilor de pe platoul de filmare din New Mexico al filmului Rust, în octombrie 2021. Incidentul a avut loc după ce o armă de recuzită ținută de Baldwin s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Actorul a pledat anterior nevinovat la ambele acuzații de omor involuntar prin imprudență. El a scris la postarea de pe Instagram: Îi datorez tot ce am acestei femei … (și ție, Luke).” Actorul de la Hollywood a fost apărat de avocații Luke Nikas și Alex Spiro pe tot parcursul procedurilor.

Într-o declarație împărtășită cu agenția de știri PA, Nikas și Spiro au declarat că sunt mulțumiți” de decizie și au încurajat o investigație adecvată a incidentului tragic”. Suntem mulțumiți de decizia de respingere a procesului împotriva lui Alec Baldwin și încurajăm o anchetă adecvată asupra faptelor și circumstanțelor acestui tragic accident”, se arată în declarație.

Biroul procurorului districtual din Santa Fe a fost contactat pentru a face comentarii cu privire la respingerea cazului. Anunțul vine cu mai puțin de două săptămâni înainte de o audiere preliminară în cazul din Santa Fe, New Mexico, unde urma să se stabilească dacă există suficiente probe pentru a se ajunge la proces.

Citește și