• Filmările vor avea loc în ciuda a cel puțin cinci dosare civile împotriva lui Baldwin și a producătorilor lui Rust.
  • Actorul a fost acuzat de ucidere involuntară, care este pedepsită cu închisoare de maximum 18 luni.
  • Joel Souza, care a fost rănit de un glonț și i s-a blocat în umăr, va reveni ca regizor.

Vârful unei biserici este singura parte a Yellowstone Film Ranch care este vizibilă de pe drumul public accidentat care șerpuiește prin vale. Acolo se vor relua filmările lui Rust, aproape exact la un an și jumătate de când directorul de film Halyna Hutchins a fost împușcată mortal pe platourile de filmare din New Mexico, în timp ce repeta o scenă într-o altă biserică, anunță Sky News. Filmările au fost mutate în Montana’s Paradise Valley și Alec Baldwin, care se confruntă încă cu o acuzație de omor involuntar, își va relua rolul de personaj principal.

Joel Souza, care a fost rănit de un glonț și i s-a blocat în umăr, va reveni ca regizor. Noul director de imagine, Bianca Cline, își va dona salariul unei organizații de caritate în onoarea lui Hutchins.

Yellowstone Film Ranch are un oraș din vest, cu 28 de clădiri diferite, inclusiv un salon, grajd și închisoare, potrivite pentru o poveste despre un băiat de 13 ani care fugă cu un haiduc notoriu. De data aceasta nu va fi permisă nicio muniție pe platoul de filmare, avocatul producției afirmând în mod clar că nici ultima dată nu au fost permise cartușe reale.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Producția va continua să folosească membri ai echipajului sindicatului și va interzice orice utilizare a armelor de lucru și a oricărei forme de muniție”, a declarat Melina Spadone, avocatul Rust Movie Productions, într-un comunicat. „Muniția reală este și a fost întotdeauna interzisă pe platoul de filmare.”

Citește și