• Selma a povestit cum viața pe platourile de filmare era atât de dureroasă, în timp ce trăia cu boala ei nediagnosticată.
  • Actrița a dezvăluit într-un interviu: Ca adult, anxietatea a devenit terifiantă, de fapt. Am făcut greșeli. Mi-am dorit să mor. Am încercat să mă sinucid.
  • Selma s-a destăinuit anterior despre una dintre tentativele sale de sinucidere în autobiografia sa din 2022, Mean Baby: A Memoir of Growing Up.

Selma Blair a încercat să își ia viața de câteva ori în timp ce se lupta cu simptome de scleroza multiplă pe care nu o avea diagnosticată atunci, scrie Metro UK. Actrița în vârstă de 50 de ani a trăit ani de zile cu impactul fizic și mental al bolii incurabile înainte de a primi în cele din urmă diagnosticul în august 2018.
Selma a recunoscut că a devenit atât de disperată înainte ca medicii să-și dea seama cu ce se confrunta încât a încercat să se sinucidă.

Selma Blair a dezvăluit într-un interviu pentru revista British Vogue din luna mai: Ca adult, anxietatea a devenit terifiantă, de fapt. Am făcut greșeli. Mi-am dorit să mor. Am încercat să mă sinucid. De câteva ori. Din disperare.

De asemenea, Selma a povestit cum viața pe platourile de filmare era atât de dureroasă, în timp ce trăia cu boala ei nediagnosticată – care atacă sistemul imunitar și provoacă leziuni nervoase la nivelul creierului și al coloanei vertebrale – încât își amorțea durerea și anxietatea cu tranchilizante și alcool. Ea a spus: Platourile de filmare erau chinuitoare uneori, din cauza epuizării și a ticurilor. Am luat benzos și Klonopin (folosit pentru a preveni convulsiile și tulburările de anxietate). Nu am abuzat de aceste lucruri, ci doar de alcool. Dar eram pierdută și tristă și abia dacă mai puteam zâmbi. De aici și rolurile mele, îmi imaginez.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Selma s-a destăinuit anterior despre una dintre tentativele sale de sinucidere în autobiografia sa din 2022, Mean Baby: A Memoir of Growing Up. Ea a spus că a avut loc după o despărțire dureroasă de antrenorul ei de educație fizică pentru cai, Todd. Selma s-a furișat în dulapul lui în timp ce acesta dormea și a înghițit o sticlă de Tylenol cu tequila, dar s-a răzgândit în privința dorinței de a muri și l-a trezit pe Todd și i-a spus ce luase.

Recuperarea ei a fost brutală deoarece mama ei i-a spus că a murit pentru ea din cauza tentativei de sinucidere. Selma a povestit pentru revista Elle despre reacția mamei sale: Este cel mai rău lucru pe care mi l-a făcut. Știu că i-am încălcat încrederea.

Citește și