• Poți cumpăra casă din Londra a legendei rock Freddie Mercury pentru 38 de milioane de dolari.
  • Garden Lodge a fost casa solistului Queen timp de 11 ani și are un salon japonez, o sală de desen, un bar/bibliotecă și un centru muzical.
  • La moartea sa, în 1991, Mercury a lăsat moștenire proprietatea și toate bunurile acesteia prietenei și confidentei sale apropiate, Mary Austin.

Casa din Londra a lui Freddie Mercury a fost scoasă la vânzare. O poți cumpăra pentru 38 de milioane de dolari.

Garden Lodge din Kensington, în vestul Londrei, a fost casa solistului Queen timp de 11 ani și are un salon japonez, o sală de desen, un bar/bibliotecă și un centru muzical, scrie CNN.

Proprietatea a fost cumpărată de Mercury pe loc, atunci când a vizitat-o pentru prima dată în 1980, potrivit Knight Frank, cel care o vinde.

Recomandări

A MURIT ROBERTO CAVALLI
CE ÎȚI DĂ DE GOL INFIDELITATEA?
GUVERNUL ADOPTĂ STRATEGIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
10 IDEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT
RUSIA SE INFLITREAZĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
A ÎNCEPUT ANCHETA LA PANTELIMON

Colaborând cu arhitectul de interior și designerul Robin Moore Ede, Mercury a renovat casa în următorul deceniu, folosind cele mai bune materiale pentru a crea ceea ce el a numit „casa sa de la țară în centrul Londrei”, a declarat Knight Frank într-un comunicat de presă de luni.

La moartea sa, în 1991, Mercury a lăsat moștenire proprietatea și toate bunurile acesteia prietenei și confidentei sale apropiate, Mary Austin.

Citește și: