• Poți cumpăra casă din Londra a legendei rock Freddie Mercury pentru 38 de milioane de dolari.
  • Garden Lodge a fost casa solistului Queen timp de 11 ani și are un salon japonez, o sală de desen, un bar/bibliotecă și un centru muzical.
  • La moartea sa, în 1991, Mercury a lăsat moștenire proprietatea și toate bunurile acesteia prietenei și confidentei sale apropiate, Mary Austin.

Casa din Londra a lui Freddie Mercury a fost scoasă la vânzare. O poți cumpăra pentru 38 de milioane de dolari.

Garden Lodge din Kensington, în vestul Londrei, a fost casa solistului Queen timp de 11 ani și are un salon japonez, o sală de desen, un bar/bibliotecă și un centru muzical, scrie CNN.

Proprietatea a fost cumpărată de Mercury pe loc, atunci când a vizitat-o pentru prima dată în 1980, potrivit Knight Frank, cel care o vinde.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Colaborând cu arhitectul de interior și designerul Robin Moore Ede, Mercury a renovat casa în următorul deceniu, folosind cele mai bune materiale pentru a crea ceea ce el a numit „casa sa de la țară în centrul Londrei”, a declarat Knight Frank într-un comunicat de presă de luni.

La moartea sa, în 1991, Mercury a lăsat moștenire proprietatea și toate bunurile acesteia prietenei și confidentei sale apropiate, Mary Austin.

Citește și: