• Disneyland găzduiește primul Pride Nite, pentru a sărbători comunitatea LGBTQ+ și aliații săi.
  • Pe tot parcursul lunii iunie, Disneyland oferă vizitatorilor lor o varietate largă de mâncăruri și băuturi personalizate, în culorile curcubeului.
  • Disneyland After Dark: Pride Nite va avea loc pe 13 și 15 iunie în parcul Disneyland din California.

În doar câteva zile, LGBTQ+ dă startul Pride Month 2023. Pe tot parcursul lunii iunie cei de la Disneyland vor sărbători cu o varietate de mâncăruri și băuturi personalizate, în culorile curcubeului, relatează Disney Park Blogs.

De la Walt Disney World Resort până la Disneyland Resort, turiștii vor putea încerca cele mai noi delicii, precum Pride Mousse Cake de la Contempo Café și Macaron în formă de Mickey de la Jolly Holiday Bakery Cafe.

Iar anul acesta, Disneyland va găzdui primul Pride Nite, pentru a sărbători comunitatea LGBTQ+ și aliații săi. Disneyland After Dark: Pride Nite va avea loc pe 13 și 15 iunie în parcul Disneyland din California.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Vizitatorii se pot bucura de parada Pride Cavalcade, cu Mickey Mouse și prietenii săi îmbrăcați în ținute noi, o petrecere de dans Ohana cu Stitch în Tomorrowland și o petrecere de dans separată de-a lungul Rivers of America, dansuri country în linie în Golden Horseshoe, oportunități foto unice cu descărcări digitale nelimitate Disney PhotoPass, precum și mese și produse speciale.

Evenimentul cu bilet special începe oficial la ora 21:00 în fiecare seară, după ce parcul se închide pentru oaspeții cu intrare standard.

Citește și: