• Dua Lipa a purtat o rochie cu plasă din cristale strălucitoare la premiera filmului „Barbie” din Los Angeles, însoțită doar de lenjerie intimă albă, creând o imagine îndrăzneață.
  • Artista și-a completat ținuta cu accesorii impresionante, inclusiv pantofi metalici argintii, cercei argintii sculpturali, inele delicate argintii și un colier cu diamante de platină de la Tiffany & Co.
  • Cântăreața pop a demonstrat din nou că este în pas cu tendințele de modă, abordând un stil Barbie-core în recentele ei apariții, cu ținute roz și accesorii strălucitoare.

Cântăreața pop de succes, Dua Lipa, a strălucit pe covorul roz, la premiera filmului „Barbie” din Los Angeles, într-o rochie cu plasă din cristale strălucitoare, creată special pentru ea de către Bottega Veneta. Sub această ținută uimitoare, Dua Lipa a purtat doar o pereche de lenjerie intimă albă, lăsând frâu liber imaginației publicului.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Artista a completat ținuta cu accesorii impresionante, inclusiv pantofi metalici argintii, cercei argintii sculpturali, inele delicate argintii și un colier cu diamante de platină de la Tiffany & Co. Pentru a adăuga o notă de culoare, a optat pentru o manichiură de culoare roz cu vârf franțuzesc alb.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Această apariție impresionantă face parte din tendința recentă a lui Dua Lipa de a aborda un stil inspirat de Barbie. Pe Instagram, ea a împărtășit o fotografie în care poartă o ținută complet roz, inclusiv o minivestă din catifea zdrobită, cu detalii încrețite și un accesoriu argintiu circular la decolteu, alături de cizme până la coapse din piele țesută, ambele de la Bottega Veneta.

Dua Lipa este adepta unui stil vestimentar îndrăzneț

Într-un interviu acordat revistei Refinery29 în 2018, Dua Lipa a vorbit despre stilul ei personal, afirmând că nu vrea să fie limitată la un anumit stil sau set de reguli în materie de modă.

„Nu am vrut niciodată să mă pun într-o cutie și să spun: „Acesta este stilul meu și acestea sunt elementele mele de bază în materie de stil”. „Îmi place să experimentez și să mă joc”, a declarat ea pentru publicație. „Este un fel de muzică: Sunetul nu include doar chipul artistului. Iar artistul ar trebui să poarte hainele, nu invers. Moda nu poate fi forțată”.

Citește și: