• Festivalul de la Cannes a început, marți seară, cu premiera filmului „Jeanne du Barry”, care îl are pe actorul Johnny Depp în rolul principal.
  • Naomi Campbell a strălucit într-o rochie Celine din paiete argintii, cu un decolteu adânc și cu detalii de țesătură încrețită în talie.
  • Actorul Michael Douglas a pășit pe covorul roșu la brațul soției sale, Catherine Zeta-Jones și al fiicei lor, în vârstă de 20 de ani, Carys.

Festivalul de Film de la Cannes a revenit oficial pentru a celebra cele mai bune filme internaționale din acest an, iar celebritățile continuă să strălucească în toată splendoarea. Potrivit Page Six, marți, celebritățile de la Hollywood au revenit pe Riviera Franceză într-o serie de ținute extravagante, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Naomi Campbell

Naomi Campbell a participat marți la proiecția și ceremonia de deschidere a filmului „Jeanne du Barry” la Festivalul de Film de la Cannes.

Campbell a strălucit într-o rochie Celine din paiete argintii, cu un decolteu adânc și cu detalii de țesătură încrețită în talie. Rochia ei în stilul anilor ’70, care imita un bal disco, a fost completată cu brățări și cercei Chopard strălucitori. De asemenea, ea a optat pentru ochelari de soare albi, cu un ambreiaj metalic.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Elle Fanning

Elle Fanning a șocat publicul cu două ținute sclipitoare. Pe timp de zi, la Hotel Martinez, actrița a purtat o rochie albastră de tip Cenușăreasa, cu un decolteu adânc, un tiv de sirenă cu volane și bretele delicate. Ea și-a asortat look-ul cu o eșarfă la gât și un ruj roșu îndrăzneț.

La ceremonia de deschidere, vedeta „The Great” a strălucit într-o rochie aurie cu un corset presărat cu petale florale arhitecturale și mărgele argintii strălucitoare , semnată de Alexander McQueen.

Alessandra Ambrosio

Fostul model Victoria’s Secret a purtat o rochie pur bordeaux cu glugă, paiete și trenă, marca Elie Saab. Rochia de epocă face parte din rochia Haute Couture de toamnă 2005 a designerului. Ambrosio și-a accesorizat ținuta cu un inel de aur, o pereche de cercei strălucitori și un colier cu pietre prețioase roșii și gri fumuriu.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Actorul Michael Douglas a pășit pe covorul roșu la brațul soției sale, Catherine Zeta-Jones și al fiicei lor, în vârstă de 20 de ani, Carys.

Douglas a arătat elegant într-un costum negru și un papion negru, cu un pătrat de buzunar alb la rever. Zeta-Jones a purtat o rochie roșie decoltată și a fost însoțită de fiica Carys, care a purtat o rochie albă semi-transparentă ambele, semnate de Elie Saab.

Johnny Depp

Depp a purtat un costum negru peste un sacou alb cu nasturi, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi Oxford cu platformă din piele întoarsă.

Citește și:

Johnny Deep a fost aplaudat timp de 7 minute pentru filmul de revenire „Jeanne du Barry” la Cannes

Tom Hanks vorbește despre cum poate apărea în filme chiar și după moarte

Jamie și Corinne Foxx sunt gazdele emisiunii TV „We are family”