• Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) la începutul acestui an.
  • Actorul este surprins pentru prima dată alături de noua sa nepoată Louetta Isley, în vârstă de opt săptămâni.
  • Aceasta a venit după diagnosticul său de afazie din 2022 – o afecțiune care afectează creierul și care provoacă dificultăți de limbaj și vorbire.

Fiica lui Bruce Willis a împărtășit o fotografie emoționantă a actorului cu fiica sa Louetta de Ziua Tatălui. Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, a declarat că amintirea de Ziua Tatălui va fi ceva ce va prețui” pentru tot restul vieții sale, scrie Sky News.

În fotografie, Willis este surprins pentru prima dată alături de noua sa nepoată Louetta Isley, în vârstă de opt săptămâni. În postarea care o însoțește se spune: Nu, nu, nu. Tați pentru cei vechi și noi. Să-mi văd tatăl ținându-mi fiica în brațe astăzi a fost ceva ce voi prețui pentru tot restul vieții mele. Dragostea lui pentru ea a fost atât de pură și frumoasă”.

View this post on Instagram

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Tată, sunt atât de norocoasă să te am și la fel și Lou. Îți mulțumesc că ești cel mai prostesc, mai iubitor și mai tare tătic pe care și l-ar putea dori o fată. Cel mai bun tată de fată din joc. La începutul acestui an, Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD)”.

Aceasta a venit după diagnosticul său de afazie din 2022 – o afecțiune care afectează creierul și care provoacă dificultăți de limbaj și vorbire.

La anunțarea diagnosticului său, rudele sale au spus că se va retrage” din actorie. O declarație publicată de familie a precizat: Nu a fost un accident. De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD).”

Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar.”

De asemenea, Rumer a mulțumit fanilor de pe Instagram pentru revărsarea” de dragoste și sprijin.
Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru revărsarea incredibilă de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce”, a spus ea.

Citește și: