• Comedy Wildlife Photo Awards din Marea Britanie și-a dezvăluit lista de finaliști pentru 2023.
  • Ajutorul publicului este solicitat pentru sarcina importantă de a revizui imaginile care prezintă animale în ipostaze amuzante și de a vota pentru cele mai amuzante poze din categoria „People’s Choice”.
  • Câștigătorul premiului cel mare, cât și ai celorlalte categorii, vor fi anunțați pe 23 noiembrie, iar unul dintre premii va fi chiar un safari de o săptămână în Maasai Mara din Kenya, precum și un trofeu lucrat manual.

Comedy Wildlife Photo Awards din Marea Britanie și-a dezvăluit lista de finaliști pentru 2023.

Ajutorul publicului este solicitat pentru sarcina importantă de a revizui imaginile care prezintă animale în ipostaze amuzante și de a vota pentru cele mai amuzante poze din categoria „People’s Choice”. Există, de asemenea, șansa de a câștiga 500 de lire printr-o tragere la sorți.

Premiile, fondate în 2015 de fotografii profesioniști Paul Joynson-Hicks și Tom Sullam, promovează și conservarea faunei sălbatice. Competiția din acest an susține Whitley Fund for Nature, o organizație caritabilă din Marea Britanie care ajută la finanțarea ecologiștilor din întreaga lume.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Jurații experți includ celebrități din Marea Britanie, precum prezentatoarea TV Kate Humble și comedianul Hugh Dennis, dar și fotografi renumiți precum Daisy Gilardini și Will Bullard-Lucas.

Câștigătorul premiului cel mare, cât și ai celorlalte categorii, vor fi anunțați pe 23 noiembrie, iar unul dintre premii va fi chiar un safari de o săptămână în Maasai Mara din Kenya, precum și un trofeu lucrat manual.

Citește și: