• Medicii au făcut descoperirea neașteptată în timpul unei scanări CT.
  • Departamentul local de sănătate din îndepărtata regiune rusă Sahalin a declarat: „Astfel de cazuri în timpul anilor de foamete nu erau neobișnuite.”
  • „Starea ei este monitorizată de medicul ei”, au spus medicii.

O femeie în vârstă din Rusia a trăit toată viața cu un ac de 3 cm lungime în creier. Medicii au făcut descoperirea neașteptată în timpul unei scanări CT, informează The Guardian.

Medicii cred că femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost victima unei pruncucideri eșuate, comisă de părinții ei. Într-o declarație de miercuri, departamentul local de sănătate din îndepărtata regiune rusă Sahalin a spus: „Astfel de cazuri în timpul anilor de foamete nu erau neobișnuite.”

Părinții ei probabil au decis să-și omoare copilul în timpul celui de-al doilea război mondial așa cum fusese ea, trăind cu acul de 3 cm lungime „de la naștere”. Această metodă a fost adesea folosită pentru a ascunde dovezile crimei, se spune.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Penuria de alimente a fost răspândită în Uniunea Sovietică în timpul războiului și mulți oameni trăiau în sărăcie. „Acul i-a pătruns în lobul parietal stâng, dar nu a avut efectul scontat – fata a supraviețuit”, departamentul local de sănătate, adăugând că pacienta nu s-a plâns niciodată de dureri de cap din cauza rănii și nu a fost în niciun pericol. „Starea ei este monitorizată de medicul curant”, au spus medicii.

Citește și: