• Juriul a constatat că Paltrow nu este răspunzătoare și a decis în favoarea ei în cererea reconvențională împotriva lui Sanderson.
  • Câștigătoarea premiului Oscar a strălucit în timp ce a fost onorată cu premiul powerhouse brand of the year”.
  • Antreprenoarea Sara Foster i-a înmânat premiul lui Paltrow.

La aproape o lună după ce Gwyneth Paltrow a avut câștig de cauză în procesul legat de o coliziune cu schiurile din 2016 pe un munte din Utah, fondatoarea Goop a ieșit în Beverly Hills pentru a accepta un premiu la Daily Front Row’s LA Fashion Awards, scrie CNN.

A fost prima apariție publică oficială a lui Paltrow de la punctul culminant al procesului, iar câștigătoarea premiului Oscar a strălucit în timp ce a fost onorată cu premiul powerhouse brand of the year” pentru linia sa de îmbrăcăminte, G. Label by Goop. În discursul său, Paltrow a spus că premiul pe care îl primește este minunat și foarte semnificativ” și a adăugat că au început G. Label în 2016 pentru femeile care muncesc, care au copii și aleargă de colo-colo și care au vrut să fie confortabile și încrezătoare.”

Antreprenoarea Sara Foster i-a înmânat premiul lui Paltrow și a împărtășit câteva informații despre cum este să fii prietena vedetei, spunând că Gwyneth este steaua noastră nordică”. Ea nu vrea să vorbească despre ea însăși, ci despre tine și despre cum poate fi de folos sau cum poate ajuta la amplificarea a ceea ce faci tu”, a spus Foster, glumind că toate acestea trebuie să se întâmple înainte de ora 20:00, pentru că ea se culcă cam la 19:45″.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Nu, nu, serios, nu avem voie să stăm în casa ei după ora 8. Niciodată. Ea doarme”, a adăugat Foster râzând. În martie, Paltrow a câștigat un proces civil împotriva lui Terry Sanderson, care susținea că ea s-a ciocnit cu el pe pârtiile de la Deer Valley Resort în 2016 și l-a lăsat cu răni de durată. Paltrow l-a dat în judecată pe Sanderson, susținând că acesta a intrat în ea.

La sfârșitul lunii trecute, juriul a constatat că Paltrow nu este răspunzătoare și a decis în favoarea ei în cererea reconvențională împotriva lui Sanderson.

Citește și