• Hailey, care este căsătorită cu Justin Bieber, a mai spus că mintea ei este fragilă.
  • Hailey a scris: Îmi place să fac glume despre cum mă simt pentru că uneori este mai ușor decât să recunosc că trec prin momente dificile.
  • Hailey a adăugat: Acestea fiind spuse, să continuăm să fim acolo unul pentru celălalt. Suntem mai buni împreună.

Hailey Bieber a împărtășit miercuri o postare sinceră despre sănătatea ei mintală. În vârstă de 26 de ani, ea le-a spus fanilor că 2023 a fost cel mai greu an din viața ei de adult și i-a îndemnat pe oameni să fie buni unii cu alții, scrie Metro UK.

Hailey Bieber, care este căsătorită cu Justin Bieber, a mai spus că mintea ei este fragilă și a asigurat pe oricine altcineva care se confruntă cu sentimente similare că nu este singur. Într-un mesaj postat pe Instagram, Hailey a scris: Îmi place să fac glume despre cum mă simt pentru că uneori este mai ușor decât să recunosc că trec prin momente dificile.

Ea a continuat: Dar, sincer, de când a început 2023, am avut unele dintre cele mai triste și mai grele momente pe care le-am avut vreodată în viața mea de adult, iar mintea și emoțiile mele au fost cel puțin fragile. Și știu că atât de mulți alți oameni se simt așa cum mă simt eu, așa că să știți că nu sunteți singuri.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Hailey a adăugat: Acestea fiind spuse, să continuăm să fim acolo unul pentru celălalt. Să fim acolo pentru cei dragi și pentru prieteni și pentru familie și pentru necunoscuți. Să fim acolo pentru oameni… să continuăm să ne arătăm unul altuia chiar și atunci când este greu. Suntem mai buni împreună.

Postarea sinceră a lui Hailey vine la câteva săptămâni după ce a marcat aniversarea de un an de la atacul ei cerebral. Anul trecut, ea a ajuns la spital după ce a început să aibă simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral în timp ce lua micul dejun cu soțul ei.

Hailey a explicat ulterior fanilor săi că a avut o senzație foarte ciudată care s-a deplasat de la umăr, până la braț și în vârful degetelor. Când Justin a întrebat-o dacă se simte bine, Hailey nu a mai putut să vorbească.

Citește și