• Știu că așa este, Halle Berry, ai muncit din greu pentru a putea face tot ceea ce vrei să faci!”, a scris un fan.
  • Ea a scris în legendă: Fac ceea ce vreau să fac. Sâmbăta fericită”.
  • Săptămâna trecută, vedeta Catwoman a reacționat la imaginile pe care fanii le-au creat cu ea folosind generatorul de selfie-uri din filmul Barbie.

Halle Berry este lăudată de fani după ce a postat o fotografie nud în care apare bând un pahar de vin pe un balcon, informează The Independent. Artista în vârstă de 56 de ani a distribuit sâmbătă, la data de 8 aprilie, pe Instagram și Twitter, instantaneul în care apare sprijinită de balustrada balconului, cu un pahar de vin ridicat la buze.

Ea a scris în legendă: Fac ceea ce vreau să fac. Sâmbăta fericită”. Berry, care a jucat anul trecut în Moonfall alături de Patrick Wilson și John Bradley, a fost văzută ca o sursă de inspirație de către fani după ce a distribuit fotografia.

Mai mulți fani au glumit că au salvat tweet-ul pentru panoul lor de viziune” pentru a-i inspira în viitor.
O persoană a scris: Pun asta pe panoul meu de viziuni pentru cei 50 de ani ai mei”, în timp ce alta a comentat: Când vă spun că tocmai am salvat asta pentru tabloul meu de viziune pentru vară”.

Știu că așa este, Halle Berry, ai muncit din greu pentru a putea face tot ceea ce vrei să faci!”, a scris un fan. Fii tu tare și mândră”. Un alt utilizator al rețelelor de socializare a adăugat: Exact așa voi fi toată vara pe terasa mea și pe șezlongurile mele.”

Săptămâna trecută, vedeta Catwoman a reacționat la imaginile pe care fanii le-au creat cu ea folosind generatorul de selfie-uri din filmul Barbie. Selfie Generator le permite utilizatorilor să încarce fotografii ale unor persoane sau animale pentru a crea o imagine stilizată a lor cu cuvântul Barbie” inscripționat în față și o legendă personalizabilă care spune așa: Această Barbie este…”

Un fan a postat o imagine în care apare Berry în timpul discursului ei de la Oscar 2002, după ce a devenit prima femeie de culoare care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul din Monster’s Ball. Ea a redistribuit imaginea și a glumit: Mă deconectez [emoji de plâns și râs]”.

Citește și: